Американска пресгрупа търси енергичен журналист, който да отразява Тейлър Суифт

Певицата Тейлър Суифт

Водещата американска регионална пресгрупа "Ганет" (Gannett), собственик на мрежата Ю Ес Ей Тудей, пусна напълно сериозна обява, търсейки "енергичен" и познаващ мултимедиите журналист, който ексклузивно да отразява поп суперзвездата Тейлър Суифт - културен феномен и комерсиален валяк, съобщи АФП.

"Търси се опитен, мултимедийно ориентиран журналист или журналистка, способен да улови музикалното и културно влияние на Тейлър Суифт", се посочва в обявата, пусната от "Ганет" за нейни издания в специализирания сайт Дейфорс (Dayforce). 

От пресгрупата отбелязват, че фенската маса на Суифт е достигнала безпрецеденти висоти, както и значението на нейните музика и наследство в САЩ и по света.

Репортерът, който търси "Ганет", трябва да е "енергичен редактор, фотограф и с опит в социалните медии, както и с ненаситна жажда да отразява дейността на Тейлър Суифт във всички платформи". Идеалният кандидат трябва да може да улови вълнението около настоящото турне и предстоящия албум на суперзвездата, предоставяйки същевременно обмислен анализ на музиката и кариерата й.

Тридесет и три годишната Тейлър Суифт е смятана за музикален и културен феномен, както и за комерсиален титан.

Певицата току-що завърши част от турнето си "Eras" в САЩ и Мексико, а през ноември 2024 г. трябва да направи спирка в Канада. До края на следващата година на Суифт й предстоят концерти в Аржентина, Европа, Азия и Австралия. 

Със 146 дати, билетите за които са разпродадени, се очаква приходите от турнето на Тейлър Суифт да достигнат 1 милиард долара, предаде БТА. 

В края на август певицата обяви концертен филм, който ще излезе в киносалони в САЩ, Канада и Мексико на 13 октомври.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене