Мис България си няма ГАДЖЕ

Снимки: Юлиян САВЧЕВ

Хубавицата е пълна отличничка!

Елизабет Кравец влиза в Холивуд, ще снима филм с Меган Фокс

Без гадже е Елизабет Кравец, която стана "Мис България 2023 г." и за първи път обра овациите и на жури, и на публика.

Въпреки безспорната си красота миската още си няма изгора и е напълно свободна, издават източници на "България Днес", близки до знойната красавица.

"За мен външният вид на мъжа не е от толкова голямо значение. На първо място са качествената, които той притежава", дава жокер на мъжете Елизабет.

Елизабет при връчването на короната
Елизабет при връчването на короната

Кандидати за сърцето на Кравец не липсвали, но на 17-годишната девойка изобщо не й било до мъже. Хубавицата се е отдала изцяло на спортните танци, които са й голямата страст, както и на ученето. Новата Мис България е пълна отличничка! В училището, в което учи, често я дават за пример как човек може да следва мечтите си и една по една да ги постига.

Междувременно стана ясно, че Кравец ще направи дебют в холивудска продукция. 17-годишната красавица от Варна ще се снима във филм с иконата на киното Меган Фокс, научи "България Днес".

Снимките са планирали за октомври и ще бъдат в киноцентъра в "Бояна". Както е известно, в родината ни се заснемат редица холивудски продукции, а самата Меган Фокс редовно идва в България. Коя обаче точно е лентата, засега остава тайна. Знае се само, че лентата ще бъде супер касова, а в нея ще участват още редица световни величия.

Меган Фокс
Меган Фокс

Кравец е уредена в продукцията от Гаел Бонел Санчес, който е съорганизатор на конкурса. Още преди самата церемония френският продуцент обеща, че победителката ще се окичи и с още един приз - участие в световноизвестен филм.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене