Холивудска звезда си взе българка за трета съпруга

Луис Мандилор от "Моята голяма гръцка сватба 3" се ожени тайно за Кристина

Холивудската звезда Луис Мандилор си взе за жена българката Кристина Петрова на тайна церемония съвсем наскоро.

Двамата се запознават в "Ню Бояна филм" в България, където актьорът снима, а нашенката е в общи кадри с други колеги. Кристина е красавица, участва и в реклами и вече живее с Луис в Щатите.

В момента Мандилор е изключително популярен, защото участва в третата част на хита "Моята голяма гръцка сватба", където влиза в ролята на гей.

Луис е красавец
Луис е красавец

"Нямам проблем да играя който и да било, макар, че точно жените са най-слабото ми място", шегува се актьорът, запитан на премиерата на филма как се подготвял да играе хомосексуалист.

Преди нашенката Кристина Луис вече е имал две съпруги, с които е разделен. Първата му жена бе актрисата Талиса Сото, която след развода си с него се омъжи за брат му Костас. Това не предизвика скандали и бившите съпрузи продължиха да общуват като приятели.

Втората съпруга на Луис също бе актриса. Тя е по-известна в Австралия - Анила Заман. Тя е с 12 години по-млада от звездата, но и Анила е вече в миналото.

Двамата нарочно нямат общи снимки, но в уикипедия вече се отбелязва, че са официална двойка
Двамата нарочно нямат общи снимки, но в уикипедия вече се отбелязва, че са официална двойка

Кристина Петрова е третата, която казва "Да" на красавеца. Двамата живеят в чужбина, но тя често си идва тук. Сватбената церемония е била тайна и за нея знаят малък кръг от хора.

Луис Мандилор е роден през 1966 г. в многомилионния град Мелбърн. Родителите му са гръцки имигранти (истинското им име е Теодосопулос), които са се преместили в Австралия в търсене на по-добър живот. Мандилор става известен с участието си в сериала на ужасите Saw, където той играе ролята на детектив Марк Хофман.

През 1996 г. актьорът се запознава с Жан-Клод Ван Дам и той го взима във филма си - "В търсене на приключения", който за Ван Дам бе първи режисьорски дебют.

Кристина е красавица
Кристина е красавица

В Холивуд става известен с "Моята голяма гръцка сватба". Филмът имаше огромен успех и събра невероятен боксофис - над двеста милиона долара. Той беше показан по целия свят - така Мандилор стана още по-известен.

Луис има опит в работата на снимачната площадка с по-големия си брат Костас. Двамата влязоха в ролята на футболисти в лентата "Играта на техния живот".

В България той се е снимал във филма: "Рамбо 5: Последна кръв".

"Имам сцени в началото и имах късмета да снимам със самата легенда - Силвестър Сталоун. Беше забавно! Също така снимах в България и "Doom 2", както и част от моя продукция на име "Smokers". България е гореща дестинация за снимки със сигурност. Обожавам храната, хората и спокойствието тук", отговоря на въпроса за впечатлението си от страната холивудския актьор.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене