Астролог убедил Нети да празнува два дни, тъй като е родена в полунощ

Нети празнува два пъти рождения си ден.

Заради часа, в който се ражда, Нети празнува в два поредни дни. Появила се на този свят в 12 ч през нощта на 13 срещу 14 септември. “Записана съм на 14-и, но един астролог ми каза, че мога да празнувам и двата дни”, през смях разказва тя. Затова вчера тя почерпи колегите, с които за последен път на 20 септември ще играе в постановката “Колко е важно да бъдеш сериозен”. Именно заради възрастта си тя ще предаде ролята си на младата Климентина Фърцова. А днес празнува с майка си, с Дони и дъщеря им Лилия.

След рождения си ден актрисата и певица Нети започва репетиции с Асен Блатечки за новия спектакъл “Този филм”, който носи името на една от хитовите песни, които тя изпълнява с Дони. Първоначалната идея е постановката да гастролира в чужбина, обаче интересът към нея и в България се оказва огромен, така че ще има дати и у нас.

Наред с това и с всички други спектакли, в които играе, Нети започва още един нов и много различен проект със съпруга си Дони. Заедно с хора и новия джазбенд на Великотърновската опера правят “Вечерта на мюзикъла”. Идеята е да представят части от опери, мюзикъли и техни песни, но с джаз аранжименти, допълнени с красотата на хоровото изпълнение. Първите спектакли ще бъдат на 18 септември в Хасково и на 19-и в Сливен.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дъщерята на Зуека срещна любовта по време на нощни снимки
Три месеца след като стана баща, ерген ли е отново Ал Пачино?
Катя Костова: Изминахме хиляди километри с Татяна Лолова, “Дуенде” стана запазена марка на сцената ни

Напишете дума/думи за търсене