Кание Уест искал да превърне дома си в бомбоубежище

Кание Уест КАДЪР: Туитър/Pop Base

Рапърът Кание Уест е искал да превърне дома си в Малибу в бомбоубежище. 

Това стана ясно, след като проектантът Тони Саксън заведе дело срещу 46-годишния изпълнител. Той твърди, че е бил уволнен от Уест, след като възразил на странните му желания. 

Саксън твърди, че е бил нает за проекта през септември 2021 г., като работил по 16 часа на ден, като буквално спал на пода в къщата. Отделно от задълженията си работил и като "пазач и денонощна охрана на имота".

Специалистът обяснява, че Кание му платил само за седмица работа и пренебрегнал всичките му възражения и притеснения по отношение на реконструкцията. Уест предложил в дома му да бъдат разположение големи генератори, но проектантът отказал с аргумента, че това е опасно и може да се стигне до пожар. Отделно, музикантът пожелал да бъдат разрушени мраморните бани, да се разрушат прозорците, водопроводът и електричеството. Стълбите пък трябвало да бъдат заменени с пързалки. Проектантът разказва, че певецът искал да си направи пещера като тази на комиксовия герой Батман, в която да се крие от семейство Клинтън и семейство Кардашиян, предаде Дир.бг

Певецът дори го заплашил, че ако не изпълни визията му, ще бъде считан за негов "враг". "Ако не правиш това, което ти казвам, няма да работиш за мен, няма да съм ти приятел повече и ще ме гледаш само по телевизията", крещял рапърът. В крайна сметка двамата не постигнали консенсус, заради което Уест го уволнил.

Сега Саксън е завел дело за повече от 1 млн. долара за неизплатени заплати и щети и обвинява Кание, че е направил редица нарушения на трудовия кодекс.

От последните снимки на имота в Малибу пък се вижда, че прозорците са премахнати, като това е допринесло за ерозиране на материала от соления океански бриз.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене