Би Ти Ви “освети” новия сезон с гости, които местиха с пръсти изображения (Обзор)

Десислава Стоянова до 360-градусовата проекция с мултимедийно съдържание

“Ергенът” Евгени Генчев със своята избраница Валерия на откриването на тв сезона

С впечатляващо парти и стотици гости Би Ти Ви “отвори” новия сезон. Събитието под мотото Light up your spirit (“Оживи духа си” в превод на български език), събра любими лица от екрана и бизнес партньори. 

“Ергенът” Евгени Генчев със своята избраница Валерия
“Ергенът” Евгени Генчев със своята избраница Валерия

Миро, който е част от журито на “Гласът на България”, се превърна в гвоздея на вечерта с най-големите си хитове - “Гълъбо”, “Отначало”, “Печат от моята душа”, “Рискувам да те имам”. Партито откри формация “Тригайда”, която съчетава българския фолклор със съвременна електронна музика. 

Водещи бяха Мария Силвестър и новият водещ на “Преди обед” - актьорът Петър Дочев
Снимка: Румяна Тонева
Водещи бяха Мария Силвестър и новият водещ на “Преди обед” - актьорът Петър Дочев Снимка: Румяна Тонева

Водещи бяха Мария Силвестър, която скоро ще се завърне с нов сезон на “Бригада Нов дом”, както и новият водещ на “Преди обед” - актьорът Петър Дочев. В публиката бе и екранната му половинка Десислава Стоянова. 

Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на медията.
Снимка: Румяна Тонева
Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на медията. Снимка: Румяна Тонева

Новите предавания, водещите и рубрики за сезона бяха представени и от Бесте Сабри и Златимир Йочев. Впрочем Бесте е лицето на “Тази събота и неделя”, където си партнира с Митьо Маринов.

Форматът на сутрешния блок вече е по-развлекателен. Златимир Йочев също има нова екранна половинка в сутрешния блок през седмицата - Мария Цънцарова. На нейното място в “Защо, господин министър?” вече е Жени Марчева. 

Новите предавания, водещите и рубрики за сезона бяха представени и от Бесте Сабри и Златимир Йочев.
Румяна Тонева
Новите предавания, водещите и рубрики за сезона бяха представени и от Бесте Сабри и Златимир Йочев. Румяна Тонева

Медията представи нови модерни технологии, които най-вероятно ще използва и в своите студиа. На 360-градусова проекция с мултимедийно съдържание гостите можеха да изпробват как да преместват изображения и картини само с размахване на пръст. 

Миро, който е част от журито на “Гласът на България”, се превърна в гвоздея на вечерта с най-големите си хитове.
Румяна Тонева
Миро, който е част от журито на “Гласът на България”, се превърна в гвоздея на вечерта с най-големите си хитове. Румяна Тонева

Певицата Дара, която и тази година е ментор в “Гласът на България”, пък си направи свой аватар - с помощта на таблет. Дара се снима, а после на голяма стена стотици аплодираха нейното анимирано изображение. 

Светослав Иванов
Светослав Иванов

Освен пищния декор на залата имаше и няколко обособени различни тематични кътове на предаванията, които започват новите сезони - “Мастършеф” и “Фермата”.

Продължаваме да създаваме модерна мултимедийна среда за забавление, която се грижи за младата и градска публика, но така също и за широката телевизионна аудитория в страната. Нашите развлекателни програми и риалити формати, наравно с новините и актуалните предавания, остават неизменна част от мултиплатформения ни бизнес. През 2024 г. обещаваме още повече разнообразно съдържание в цялото ни телевизионно и дигитално портфолио, каза Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на медията. 

Михаела Калайджиева
Михаела Калайджиева

Водещите на партито официално представиха и тримата шеф готвачи в журито в “Мастършеф” - Илиан Кустев, Александър Таралежков и Явор Сарафов.

С началото на есен 2023 подготвяме зрителите да очакват и неочакваното с привкус на много изненади. Не само технологичните иновации ще се откроят през тази есен, но така също енергията и посланията за пъстър и жизнен градски живот, отразен през призмата на света на bTV Media Group, каза Велимира Петрова, директор “Продажби”.

 Сред гостите беше и последният “ерген” - Евгени Генчев, който бе придружен от избраницата си в предаването - Валерия. Впрочем третият сезон на риалитито в момента се снима на остров Родос, в който ерген е бизнесменът Александър Младенов, затова и той не успя да присъства на събитието.

Освен Миро обаче другата голяма звезда на купона на Би Ти Ви бяха... модерните технологии, които телевизията вече използва в студиата си. Но пък и гостите видяха и изпробваха как да си направят собствен аватар и да се доближат до 360-градусова проекция с мултимедийно съдържание, което можеха да разгледат само с размахване на ръката. 

На партито присъстваха и водещите на “Търси се” - Нели и Меги
На партито присъстваха и водещите на “Търси се” - Нели и Меги

Алена Вергова - дъщерята на актьора Юлиан Вергов, се появи вече като част от телевизията, след като води рубриката “Z поколението” в “Преди обед”. Актьорът Филип Буков идва на мястото на своя колега Иво Аръков в рубриката “Топ 10” в предаването “Животът по действителен случай” на Александра Сърчаджиева. Сега Буков ще представя класацията за известни хора и събития, подредени по принос и популярност във всевъзможни категории. 

Натали Трифонова, Виктория Готева и Ивайло Везенков в обща компания
Румяна Тонева
Натали Трифонова, Виктория Готева и Ивайло Везенков в обща компания Румяна Тонева

На партито присъстваха и водещите на “Търси се” - Нели и Меги, които започват новия си сезон тази събота с първи гост Георги Тошев.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене