Маргарита Хранова: Бях непослушно дете, баща ми ме наказваше в ъгъла

Маргарита Хранова Кадър: NOVA

Аз наследих къща в Брезник от баба ми, по майчина линия, и съм много щастлива, че имам тази прекрасна стара къща на 130 години. Със семейството ми често идваме тук, ние си я възобновихме и я направихме красива. Като дете идвах в тази къща и непрекъснато си играехме тук, бях съвсем мъничка. Тук баба ми ме научи да плета на една кука, научи ме ръкоделие, научих се да карам колело. 

Това заяви певицата Маргарита Хранова пред NOVA.

"Моят татко беше царски офисер, дядо ми също. Военната дисциплина вкъщи сигурно е повлияла на възпитанието ми. Но всъщност като дете не съм била много послушна и покорна. Баща ми ме е наказвал в ъгъла. Но ме научиха на постоянство, да бъдеш точен и честен в отношенията си", каза с усмивка певицата.

Тя сподели, че детската й мечта винаги е била да стане певица, а родителите й забелязали таланта й още в ранна детска възраст.

"Родителите ми са забелязали, че имам талант още в първи или втори клас. Тогава ме заведоха да се явя в хор "Бодра смяна", но не ме приеха, защото пак бях яла сладолед, пак съм била непослушна, гласът ми беше спаднал и не беше кристално чист. Но аз не се отказах и си спомням, че в шести, седми клас със съученици и приятели свирехме на китара и пеехме песни на "Rolling Stones". Така до осми клас, когато в училище на една новогодишна вечер, дойде един оркестър, за да ни весели и аз се престраших и помолих да изпея две песни с тях. Още тогава се запознахме с Стефан Гаргов. И изпях една италианска песен и една песен на Лили Иванова. Това беше моят дебют на сцена", обясни Марги Хранова. 

"В последствие видях една обява в близост до нас, на която пишеше, че търсят участници в естрадна група. Майка ми и баща ми дори не знаеха, но аз отидох на кастинг и ме приеха. Нашият ръководител обеща, че ще ме съпровожда до вкъщи, за да мога да репетирам, тъй като репетициите ни бяха късно вечер", каза още тя.

Изпълнителката на "Далечна песен" обясни, че пеенето е любимото й занимание и го прави с много обич и допълни:

"Всичко друго е било на заден план. Лишавала съм се от близките ми хора, когато пътуваме далеч от дома. Но пък желанието да се прибереш вкъщи и да занесеш подаръци на децата е много хубав".

"Не съм имала трудни моменти в кариерата ми. И благодаря, че някой бди над мен и ми подрежда нещата така, както бих искала да бъдат. Ако можех да опиша живота си с една моя песен, щеше да бъде "Всички мои песни в тоз живот аз изпях с любов"", каза тя.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене