Любов пламва в "Игри на волята"

"Гладиаторът" Цецо е хлътнал до уши в една от "Амазонките"

Любов е пламнала в "Игри на волята", разбра "България Днес". Още в първите дни на шоуто, което се снима през лятото, Цветелин е луднал по една от дамите от племето на "Амазонките".

За това издаде и един от лидерите на "Гладиаторите" Пеньо Гатевски, или просто Гатьо. В епизод, излъчен преди няколко дни, личният охранител призна, че човек от племето му е хлътнал по една от дамите.

"Цецо е метнал око на една от "Амазонките". Няма да издавам обаче повече", каза с намигване към камерата Гатьо.

По информация на "България Днес" избраницата на "гладиатора" е красивата и млада Цвети. Тя е на 22 години. Цвети е световен шампион за 2021 година по калистеника. Мацката е самоука и е единствената жена в света, която може да изпълнява силови елементи за мъже. 

През миналата година Георги и Фейгин срещнаха любовта в шоуто
През миналата година Георги и Фейгин срещнаха любовта в шоуто

Двамата се харесали още на кастингите на формата. И Цецо, и Цвети, имат тежка съдба - губят родител. Майката на Станева почива, когато е едва на 6 г. 25-годишният предприемач Цветелин пък е загубил баща си - нещо, което преобръща живота му.

"Игри на волята" се слави като предаването, в което редица срещат голямата любов. Въпреки че шоуто не е тип "Ергенът", не са двама или трима, които намират сродната си душа край арената. Миналата година най-добрата ни фигуристка Александра Фейгин откри любовта точно в предаването.

Докато течаха снимките, спортистката се залюби с плувеца Георги. Двамата още са заедно, а връзката им постоянно се задълбочава.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вики Терзийска отглежда салвия и розмарин в дома си
Христо Пъдев: Няма подготовка за това да си баща
НЛО над България? (Снимки)
Гала, бабата на Лора: Огромно щастие, а тежи само 2,920! (Обзор)
Димитър Бербатов по ханбок в Сеул (Снимки)

Напишете дума/думи за търсене