От приятели с предимства до гаджета - мисията възможна

"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс.

Не притискайте момичето и уважете решението ѝ, каквото и да е то

“Ризата на пода” е новата рубрика на “24 часа” за секс. Вдъхновена от популярната мъжка реплика за свалка “Ризата ми изглежда най-добре на пода в спалнята ти”, в нея се обръща внимание на мъжката гледна точка. Тя ще излиза всяка събота.

И така, озовали сте се в ситуация на приятели с предимства (ПП) с дадено момиче и нещата внезапно взимат неочакван обрат - влюбвате се. Да, имате предимството да правите секс и да прекарвате време заедно, но това не ви дава сигурност. Докато аранжиментът на приятели с ползи е известен със своята незадължителност, понякога стрелата на Купидон удря, когато най-малко го очаквате. А се притеснявате, че момичето може да иска сериозни отношение и затова вече да е започнало да се оглежда за други мъже, тъй като с вас знае, че не може да има връзка. Ако желаете да направите преход от приятелство с предимства към нещо повече, има как това да стане. Ще проучим тайната изкуство на прехода от ПП към гадже, като същевременно поддържаме уважение, открита комуникация и най-важното, нейното съгласие.

Самооценка

Преди да се отправите по този път, отделете момент за самоотразяване. Попитайте себе си защо искате да отидете на следващото ниво. Вашият интерес ли е истински, или просто се страхувате да я загубите? Уверете се, че мотивите ви са са искрени и не се поддават на несигурност или страх.

Оценете нейните чувства

Комуникацията е ключ. Започнете с това да оцените нейните чувства и намерения. Неофициален разговор за насоката на вашата връзка може да предостави информация за нейните чувства. Помнете, че тя може да не бъде на същата стъпка, затова бъдете готови за всяко развитие.

Открит и честен разговор

След като сте събрали мислите си и оценили нейните чувства, започнете открит и честен разговор за вашите намерения към нея и бъдещата ви връзка. Изразете своите собствени чувства и желания ясно и без натиск. Поощрявайте я да направи същото. Прозрачността е ключова за успешен преход.

Изберете правилния момент

Времето има значение. Намерете удобно, уединено място, където и двамата можете да говорите свободно, без отвличащи вниманието фактори. Обяд за двама или уютна вечеря вкъщи могат да предоставят перфектната атмосфера за този разговор, така че в края на вечерта да сте постигнали целта си и вече да сте двойка.

Уважавайте нейното решение

Без значение от изхода, уважавайте решението ѝ. Ако не е готова да направи следващата стъпка, уважавайте нейните чувства и продължете с аранжимента на приятелството с предимства, ако и двете страни се чувстват комфортно с това. Критично е да не я натискате към връзка, за която дамата не е подготвена.

Действията говорят по-силно

Преходът от ПП към гадже изисква повече от думи. Покажете своята преданост с действия. Бъдете подкрепящи, надеждни и емоционално достъпни. Постарайте се да прекарвате качествено време заедно извън чисто физическата близост, която вече споделяте като приятели с предимства.

Определете граници във връзката

С развитието на връзката си преопределете границите си заедно. Обсъдете ексклузивността, бъдещите планове и очакванията. Бъдете ясни за вашите роли и отговорности в рамките на връзката, за да избегнете бъдещи недоразумения.

Опознайте я по-добре

Възползвайте се от тази възможност да задълбаете връзката си. Опознайте я на по-дълбоко ниво, като я попитате за мечтите, интересите и жизнените ѝ цели. Споделяйте собствените си амбиции, за да засилете вашата връзка. Но не пропускайте да я попитате и за нейните, защото в противен случай ще загубите интереса ѝ много бързо. Така де - никой не обича самохвалковците, какъвто вие не сте.

Планирайте подходящи срещи

Изненадайте я със задълбочени срещи и жестове, които показват вашия истински интерес към нея. Планирайте романтични вечери и разходки, уикенд почивки или просто прекарайте качествено време заедно, за да създадете трайни спомени.

Бъдете търпеливи

Преходът от аранжимент на приятели с предимства към връзка може да отнеме време. Бъдете търпеливи и позволете на връзката да се развива естествено. Изкуственото забързване на процеса може да доведе до осложнения, така че оставете любовта да цъфти в своя собствен ритъм.

Преходът от аранжимент на приятели с ползи към връзка с момиче е деликатен процес, който изисква внимателно обмисляне, открита комуникация и взаимно съгласие. Въпреки че няма гаранции, истински чувства и уважителен подход могат да доведат до успешна трансформация. Помнете, че и двете страни трябва да бъдат готови участници в този път. Без значение дали вашата връзка се развие в нещо по-дълбоко или продължи като задоволителен ангажимент на приятели с предимства, винаги насочвайте щастието и благополучието на другия над всичко друго.

А как да започнете връзка с привлекателната колежка от работа и колегите ви да не разберат за нея, четете в следващия брой на “Ризата на пода”

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене