"Извънземното", показано в Мексико, било бременно, откриха яйца в корема му

Учени анализират едно от “извънземните”. СНИМКИ: РОЙТЕРС

Двете мумии нямат зъби и са с три пръста

Един от двата трупа на “извънземни”, които бяха показани миналата седмица пред Конгреса в Мексико, е бил бременен преди смъртта си. Това твърди екипът на НЛО ентусиаста Хайме Маусан, цитиран от в. “Дейли мейл”.

Според изследователите компютърната томография на двете същества е показала, че в тялото на едното е вероятно да има “яйца”. По думите на Маусан, който кръщава двойката Клара и Маурисио, откритието им е едно от най-важните в историята на човечеството.

Тестовете върху труповете показват, че Клара е била “жива, непокътната, биологична и в етап на бременност”, заявиха от екипа на Маусан, като посочиха, че в корема си тя имала големи бучки, за които смятат, че са яйца. Екипът настоява, че дори да не могат с точност да определят дали това действително са останки от извънземни, или не, от сканирането е “ясно”, че става въпрос за “цялостно органично същество, а не тяло от различни части, както предполагаха някои”.

Голяма част от представителите на научната общност обаче не са убедени от резултатите, като редица НЛО експерти

обявиха твърденията за необосновани

и измама. Освен това повечето учени предполагат, че труповете не идват от друга планета, а са съставени от различни земни същества. Сканирането беше излъчено на живо в ютюб канала на Маусан, като беше проведено от учени в клиниката “Нур” в Мексико.

Двата трупа с хуманоидна форма, представени в стъклени кутии пред мексиканските депутати, имаха по три пръста на всяка ръка, издължени черепи, прибиращи се шии, а освен това нямаха зъби. Установено е, че костите им са леки, но здрави, а в телата им вероятно са имали импланти от металите кадмий и осмий. Осмият е един от най-редките елементи и се смята за най-рядко срещаният благороден метал на Земята.

По време на представянето на съществата съдебният лекар д-р Хосе Залсе Бенитес призова учените сами да вземат проби и след това да определят дали са измама, или не. По думите му ДНК тестовете, които “бяха сравнени с повече от един милион вида”, не са свързани с нищо, известно на науката и човечеството.

Хулиета Фиеро - учен от Института по астрономия към Националния автономен университет на Мексико (UNAM), която разгледа пробите от мумиите, посочи, че те са свързани мозъчни и кожни

тъкани от различни времена

Според наблюденията ѝ те “не показват нищо мистериозно, което би могло да показва живи съединения, които не съществуват на Земята”.

“Това, което казахме преди, все още си остава в сила, тези неща представят същите измислици, както винаги. И ако има хора, които продължават да вярват в това, какво можем да направим?”, посочи известната перуанска биоантроположка Елса Томасто-Кагигао. По думите ѝ това не е първият път, в който тя се сблъсква с подобни “находки”, всяка от които досега се оказва измама. “Това е толкова елементарно и толкова просто, че няма какво повече да се добави”, посочи още тя.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене