В 12 епизода новият сериал "Клетката" показва затвора отвътре

Ексклузивна прожекция на новия сериал „Клетката“ събра медии и актьори

Асен Блатечки с положителна роля - психолог в затвора

"Клетката" е новата криминална поредица, чиято премиера ще е на 29 септември по Нова тв. Сюжетът проследява драматичната история на една силна, смела жена, която в опита да спаси дъщеря си, попада в затвора. Завръзката в сценария тръгва още от първия епизод, в който ужасяваща история преобръща нормалния досега живот на главните герои.

Ролята на брокерката Ина е поверена на актрисата Гергана Данданова. „Сериалът е отражение на действителността. За мен беше много емоционално да участвам в проекта. Героинята ми Ина е дълбок, противоречив и интересен образ. Тя е цветна палитра - нежна, чувствена, но същевременно силна и действена жена. Дори в най-тежките моменти продължава напред и се бори, но силата на духа й е подложена на големи изпитания, защото и тя, като всички нас, има да научи важни уроци", казва Гергана Данданова.

 Сериалът е криминална драма и в 12 епизода ще покаже каква е реалността в затворите у нас. Сюжетът се разиграва в женски затвор, където главната героиня попада. Там работи героят на Асен Блатечки -  Димитър Пелев. Той е психолог по професия и работи като инспектор "Социални дейности и възпитателна работа". Освен че помага на затворничките да изтърпят по-лесно наказанието си, той преживява трудни дни заради развода с жена си, която не му дава да вижда и да чува детето им.

В главните роли влизат и Мартин Димитров, познат на зрителите от сериала "Братя", и Жаклин Дочева, станала известна с ролята си на фризьорката Жени в "Татковци". В основния каст са също и младите актьори Явор Ралинов и Маргарита Лъчезарова. Участват още  Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Юлиян Малинов, Иван Горанов, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева и други.

Продуцент и автор на идеята е Краси Ванков, режисьори са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката. Сценарият на сериала е дело на Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова. Оператори са Георги Гвоздев и Николай Стефанов, а композитор на саундтрака към поредицата е Марио Балтаджиев.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене