Футболист №1 на България пя гръцки хит пред съотборниците си в Солун (Видео)

Кирил Десподов (вляво) жестикулира при дебюта си за ПАОК. Кирил Десподов (вдясно) по време на музикалното

Мощно влизане в колектива в новия си гръцки отбор направи актуалният и общо трикратен футболист №1 на България Кирил Десподов. Качен върху стол, докато съотборниците му от ПАОК са на масата за хранене, капитанът на българския национален отбор запя един от популярните в момента гръцки хитове. Това веднага вдигна настроението, като гръцките футболисти започнаха да пеят с него, а всички - да пляскат на Десподов. Всъщност пеенето на песен пред отбора е приета традиция в ПАОК. Всеки нов играч трябва да каже приветствени думи и да изпее нещо по избор. Десподов обаче изненада приятно гърците, като запя песента на Триандафилос Se Perno Gia Na Sou Po (“Звъня, за да ти кажа”).

“Елинът Десподов е прекарал много лета на Халкидики, обича нашата храна и нашите песни. Така че не е изненада да го видим, че изпълнява първата си задача, пеейки на гръцки”, написа Ставрос Сунтулидис, работещ в пресслужбата на ПАОК, който разпространи видеото с пеещия Десподов в социалните мрежи. 

Хитовото изпълнение на родния нападател бе споделено и в официалните социални мрежи на гръцкия клуб.

Десподов по време на дебюта си за ПАОК в градското дерби срещу "Арис"
Десподов по време на дебюта си за ПАОК в градското дерби срещу "Арис"

Кирил Десподов бе продаден от българския шампион “Лудогорец” в солунския гранд, в който преди време игра и рекордьорът по голове за България и седемкратен футболист №1 у нас Димитър Бербатов. В първия си мач Десподов бе близо да стане герой на стадион “Тумба” - влезе резерва и вкара в края на мача, което можеше да донесе победа на ПАОК в градското дерби с “Арис”. ВАР обаче отмени гола на българина заради “тънка” засада на съотборника му Брандон. Все пак Десподов веднага влезе в полезрението на феновете на ПАОК, а с певчевската си изява пред отбора отпределено “отбеляза гол”.

Качен на стол, Десподов пее пред съотборниците си.
Качен на стол, Десподов пее пред съотборниците си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене