Мария Игнатова сама сглоби стол, после се вдигна на челна стойка върху него (Видео)

КАДЪР: Инстаграм/maria_ignatova28

Красивата тв водеща си служи с лекота с отвертка тип шестограм

Мария Игнатова се оказа доста сръчна и показа, че дори връткави работи като сглобяване на разни неща не са ѝ чужди. В профила си в инстаграм тя пусна видоклип, на който се вижда как без никакви затруднения успява да сглоби стол. До себе си на пода е сложила за всеки случай упътването, за да не сбърка нещо, но монтирането хич не ѝ създаде затруднения. Поседнала на земята с кръстосани крака, тя първо се заема със сглобяването на металните крака. 

Всъщност всеки може да си мечтае за такъв секси майстор вкъщи. Захванала се е с монтажната работа, облечена с потник и къси панталонки, които подчертават перфектната ѝ фигура, поддържана с много тренировки.

Въоръжена с отвертка тип шестограм, тя на бърза ръка завинтва болтовете и монтира краката към основната част на големия пухкав бял стол. 

КАДЪР: Инстаграм/maria_ignatova28
КАДЪР: Инстаграм/maria_ignatova28

Доволна от работата си, а и за да покаже, че наистина е сглобен перфектно и няма да се разпадне, Мария Игнатова с лекота се качва на глава върху него, заставайки на челна стойка. И шеговито пише към видеото: “Последната стъпка няма да я намерите в инструкциите”. 

КАДЪР: Инстаграм/maria_ignatova28
КАДЪР: Инстаграм/maria_ignatova28

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Поставиха под попечителство Брайън Уилсън от групата "Бийч бойс"
Криско отбелязва пълнолетие на сцената, ще пее старите си хитове в “Арена София”
Зейн Малик след връзката си с Джиджи Хадид: Не успях да намеря любовта
Африканският черен сапун – новият хит за вашата кожа
Най-опасните диети

Напишете дума/думи за търсене