Как се готви паеля в центъра на София и то по-вкусна от испанската (Видео)

Огромни съдове, от които се стелят морски аромати - това се случва и в момента на едно от най-зелените места в София - Къщата с часовника, която днес носи името “Московска” 15.

Въпреки че центърът на столицата е блокиран заради големия празник, дворът на един от култовите ресторанти е препълнен, а главният готвач Георги Янев показва на открито и на живо как се прави паеля. 

Паеля, по-вкусна от испанската, но в центъра на София
Паеля, по-вкусна от испанската, но в центъра на София

“По-вкусна е от испанската!”, категорична е дама, опитала от специалитета в центъра на София. 

Скариди, бели миди, октоподи, калмари и ориз в огромните специални съдове само в петъчния ден пренасят столичани край морския бряг - в която точка на света пожелаят. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене