Направи целувката незабравима

Целувката е прелюдия към секса и част от любовната игра. Тя може да запали искрите на страстта, да постави началото на трайна връзка, да направи чудеса. Ако искаш да оставиш след себе си незабравим спомен, най-лесният начин е да се научиш да целуваш неповторимо. Целувката може да бъде нежна, а може да бъде изгаряща и страстна. Продължителна или кратка. Но при всички случаи, за да е незабравима, следвай следните 9 правила:

1. Избери подходяща обстановка
Тя трябва да е спокойна и интимна. Или направи обичайната по-различна. Оживи атмосферата с нежни цветя, запали чаени свещички в розов или прасковен цвят. Сложи върху нощната лампа драперия, за да промените осветлението и да стане то предразполагащо.

2. По време на целувката нежно се притиснете към него. Или погалете нежно ушите му с връхчетата на пръстите си. Този жест изразява силата на вашите чувства. А така също ви позволява да изберете удобната за вас позиция, защото можете да наклоните главата на партньора си натам, накъдето искате.

3. Нашепвайте нежности. Това, че по време на целуване устните ви са заети, съвсем не значи, че трябва да мълчите постоянно.

4. Не застивайте в една поза като статуя. Добавете към целувката малко движения. Например можете да галите партньора си по гърба.

5. Погрижете се устата ви да ухае приятно. Когато нямате възможност да измиете зъбите си, можете да изядете една ябълка. Ако срещата ви включва и вечеря в ресторант, не си избирайте меню с чесън. Добре е да сдъвчете стрък магданоз, за да премахнете неприятния аромат, ако не можете да устоите на кулинарните изкушения.

6. Забравете свенливостта и плахостта. Не се страхувайте да отворите по-широко устата си, когато се целувате.

7. Френската целувка обикновено се поставя от мъжете на първо място сред различните видове целувки. За да я направите незабравима, трябва да сте по-активни с езика. Правете с него кръгови движения и леки потупвания. Както всяко правило има изключения, така е и с тази целувка. Има и мъже, които не я обичат. Затова трябва да се съобразявате с предпочитанията на партньора си.

8. Пробвайте лип-о-сакция. Не се плашете, няма нищо общо с хирургическа процедура, това е игра на думи: lip - устни, и suction - всмукване. Казано с други думи, позволете на вашия партньор да смуче долната ви устна, а вие се заемете с неговата горна, после се разменете.

9. Забравете за монотонността. Изненадвайте своя партньор с промяна в темпото на целуване, продължителността на целувката, силата й.

Знаете ли, че...
- По време на страстна целувка се изразходват 6,4 калории на минута, а партньорите си разменят по 278 вида бактерии.
- Традицията да се целува булката пред олтара достига до наши дни от древните римляни като символ на духовния съюз между младоженците, които с тази целувка сливали диханието на живота си.
- Изразът "френска целувка" се появява в Америка през 1923 година като реакция на на шокираните тогава американци от всичко позволяващата сексуална атмосфера във Франция.
- Най-страстната целувка в киното е на Кларк Гейбъл и Вивиан Лий във филма "Отнесени от вихъра".

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене