Валери Божинов козирува до Бойко Борисов, подари му екип на "Левски" (Видео)

Валери Божинов козирува, след като е подарил фланелката на "Левски" с №13 на Бойко Борисов.

Хитово видео с Бойко Борисов сподели в социалните медии култовият футболист Валери Божинов. Докато лидерът на ГЕРБ и бивш премиер е гол до кръста, след като е низал голове в мачле на малки вратички, бившият национал се приближава към него с торбичка на "Левски" и вади от нея фланелка с любимия на Борисов номер 13 и неговото име.

Валери прави подарък на обичащия футбола политик, след което козирува с усмивка пред Генерала. Доволен от подаръка и също широко усмихнат, Борисов позира за снимка с козируващия Божинов. Докато Борисов е по футболни гащета на любимия си чуждестранен отбор "Челси", Божинов държи в другата си ръка и гащета с номер 13 на "Левски", които да бъдат обути впоследствие, за да се дооформи екипировката на любимия български клуб на еспремиера - "Левски". 

 

Преди месец Валери Божинов публикува ново "левскарско" видео специално за Бойко Борисов.

Главен участник в него е звездата на "Левски" Уелтън. Бразилецът бе определен като "любимеца на Бойко Борисов" в "Левски" и по този повод южноамериканецът се обърна към бившия премиер, след като Божинката му даде думата за поздрав.

"Здравей, г-н Борисов! Само "Левски", казва крилото на български към лидера на ГЕРБ,  известен с пристрастията си към "сините".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене