Ким Кардашиян неузнаваема в нова фотосесия

Ким Кардашиян Снимка: Instagram/@kimkardashian

Ким Кардашиян експериментира с разнообразни прически в името на модата. Но за последната си фотосесия тя експериментира с шокираща нова визия, отбелязва "People".

42-годишната суперзвезда се появи на корицата на "CR Fashion Book" в понеделник, почти неузнаваема.

Далеч от характерните за нея дълги коси на вълни, Кардашиян е с много къса кода, по всяка вероятност перука, облечена в поовехтял потник Dsquared2 с широко деколте.

На една снимка тя е с жилетка и чорапогащник "Miu Miu", а на друга е гримирана като балерина в червен пуловер с V-образно деколте и пачка "Jacquemus", чорапогащник "Falke" и обувки с връзки.

Материалът за Кардашиян разкрива малки, но "смислени" откъси от живота й, например кога се чувства най-секси: "След добра тренировка или когато се събудя с разрошена коса и без грим!", казва тя. За това кога е най-спокойна, споделя: "Когато всичките ми деца спят у дома и имам известно време в тишина, преди да припадна". Мотивира я това да се бори за справедливо отношение към бивши затворници.

Тя дори свенливо разкри, че Джон Ф. Кенеди младши е бил нейната най-голяма любов към знаменитост.

Бившата жена на Кание Уест, говори и за своите сестри Клои Кардашиян, Кортни Кардашиян, Кендъл Дженър и Кайли Дженър и тяхната майка Крис Дженър.

"Кортни винаги знае какво иска и не се отказва, уважавам я толкова много за това. Вниманието на Клои към детайлите е несравнимо и тя има най-голямото сърце на света. Възхищавам се на душата й. Кендъл е забавна, свободен дух и живее живота си толкова автентично спрямо това, което е. Допада ми начинът, по който обича приятелите си и си създава най-добрите приключения! Тя цени житейския опит в най-голяма степен. Кайли е толкова красива душа, щедра с енергията си, иска всички да бъдат щастливи. Тя е толкова истинска".

Последната корица на Кардашиян е добре дошла изненада за хората, които се интересуват от нея, като се има предвид, че тя отсъстваше от първите редове на Седмицата на модата в Ню Йорк и Милано, предаде Дир.бг

Тя беше заета с екранни проекти - участва заедно с Ема Робъртс в "American Horror Story: Delicate" и помагаше на Ъшър да обяви своето шоу на полувремето на Super Bowl 2024 в нова реклама на "Apple Music".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене