Ела Мейс, Аманда Проуз, Хенри Кисинджър, ново от Зайчето Питър и всичко за ученика - с 30% намаление от неделя

Есента - най-любимият месец за четене - е тук. А от издателство “Труд” подготвят и първата промоция за сезона в електронния си магазин www.trud.cc. От 1 до 8 октомври, включително, всички книги на издателството ще са намалени с 30%. А доставката е фиксирана на 5 лв независимо от сумата на покупката.

Сред препоръките на издателя са романите на Ела Мейс и Аманда Проуз - две съвременни писателки със страхотен рейтинг в #booktok и #amazon. Докато Ела Мейс пише за по-младите жени, които обичат истории за любов, страст, комични житейски ситуации, то Аманда Проуз акцентира върху по-сериозни теми като изневяра, загуба на близък, ниско самочувствие. И двете авторки ще са част от каталога на издателя и през 2024 година.

А с първите по-хладни дни често се замисляме и за предстоящите зимни празници. Тази година Зайчето Питър ще топли коледните вечери с цели 4 нови премиерни книжки - две от типа “борд бук” за най-малките, една приказка от носителката на “Оскар” Ема Томпсън и прекрасна книжка с коледна картичка. Всички са на книжния пазар от броени дни, а често преди Коледа тиражът им се изчерпва.

За ценителите на сериозните четива все още има от юбилейните тиражи на книгите на Хенри Кисинджър, от Биографиите на Гунди и Трифон Иванов, от книгите на Иван Гарелов, Димитър Шумналиев, Станимир Димитров, Лилия Илиева и др.

А в началото на учебната година излязоха и нови тиражи на най-обичаните математически читанки, които вече покриват учебния материал от 2-ри до 5-ти клас.

Разнообразието от теми, автори и жанрове на www.trud.cc е голямо. Уверете се сами и изберете любимо или полезно четиво.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене