5 най-вредни женски навика

Всички искаме да сме секси и привлекателни, но понякога прекаляваме и вредим на здравето си. Кои са навиците, с които е най-добре да се сбогуваме?

Високи токчета
Ако са над 4 сантиметра, високите токове нарушават правилната стойка на тялото и могат да доведат до ред заболявания като артрит, болки в гърба и проблеми със сухожилията.

Тежки чанти
Като се сложат вътре аксесоари като нотбук, нетбук и козметика, много жени ежедневно мъкнат на рамо по няколко килограма. Резултатите са болки в шията и гърба, изкривяване на една страна, постоянно напрежение в гърба.

Непочистване на козметиката преди лягане
Често жените се изкушават да си легнат, без да почистят лицето си от грима. Порите на кожата се запушват и това води до възпаления, а спиралата за мигли драни очите.

Съревнование по надпиване с мъжете
Биологичен факт е, че организмът на жените успява да разгради по-малко количество алкохол от този на мъжете. Затова не се опитвайте да пиете наравно с приятелите си от мъжки пол, а наблягайте на водата.

Неправилен размер на сутиена
Цели 70% от жените носят неподходящ за тях сутиен. Това може да предизвика болки в гърдите, гърба и врата, затруднено дишане, кожни раздразнения и нарушено кръвообръщение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене