Любовна афера на Дейвид е най-тежкият момент за Виктория, разкрива сериалът "Бекъм"

Цялото семейство Бекъм заедно с половинките на двама от синовете на футболната звезда на премиерата на поредицата за звездната двойка. СНИМКА: РОЙТЕРС

Бившият футболист е маниак на реда, избира дрехите си за седмица напред

Макар вече четвърт век да не слизат от вестникарските страници на таблоидите по света, Виктория и Дейвид Бекъм винаги имат с какво още да изненадат почитателите си.

Звездната двойка отново се превърна в гореща новина, след като направи някои разтърсващи разкрития от личен характер в документалната поредица “Бекъм”, която “Нетфликс” пусна за английската футболна звезда. В нея двамата не само щедро показват луксозния си начин на живот, но и повдигат завесата към някои старателно прикривани моменти от него.

Сред тях е скандалът, че Дейвид е имал интимни отношения със сътрудничката си Ребека Лус, когато отива да играе за “Реал (Мадрид). Първоначално Виктория решава да остане в Англия, с което си навлича гнева на испанските фенове. Обвиняват бившата певица от “Спайс гърлс”, че е надута и смята Испания за неподходяща за изтънчения си вкус. Във филма тя разкрива, че го е направила, защото ѝ е трябвало време да открие подходящо училище на двамата им сина. И когато го е намерила, веднага е отишла при съпруга си в Испания. Нещата обаче още повече се усложняват, когато гръмва скандалът за негова изневяра. Дейвид отрича, докато в продължение на години Ребека Лус разказва горещи спомени от общуването си с него и журналистите преследват семейство Бекъм за коментар по тях.

“Имахме чувството, че светът е срещу нас

Ако трябва да съм напълно честна, ние се изправихме един срещу друг. Имахме само себе си. Въпреки това, когато бяхме в Испания, не изглеждаше, че наистина сме само аз и той. И това е тъжно. Това беше най-нещастният период в целия ми живот”, разказва Виктория във филма.

Дейвид пък си спомня как скандалът го довежда до депресия, от която всеки ден се е чувствал физически зле и се чуди дали ще успее да отиде на тренировка. Той на няколко пъти хвали съпругата си за проявения стоицизъм в този труден период и че се е примирила с неговия “егоизъм” в кариерата му, включително да премине в “Лос Анджелис Галакси” през 2007 г. От документалната поредица става ясно, че напускането на Европа и отиването в САЩ е голяма промяна за семейство Бекъм. Децата трябва да се разделят с приятели, Виктория да изостави някои проекти в областта на модата, където се опитва да пробие. В крайна сметка обаче преместването се оказва положително. Спасяват брака си и започват да налагат марката “Бекъм” заедно, което им помага да продължат да печелят милиони и след като Дейвид приключва със състезателната си дейност.

Във филма говорят родителите на футболиста и някои от неговите съотборници в “Манчестър Юнайтед”, където започва звездният му път. Всички те признават, че са смятали Виктория за неподходяща партия за него. Когато се запознават, тя вече е прекалено известна като певица от “Спайс гърлс” и близките му мислят, че нейната популярност ще пречи на футболната му кариера. Съветват Дейвид да не се занимава с нея и

да си намери обикновено момиче,

което ще го чака вкъщи и ще му осигурява домашен уют.

“Виктория е всичко за мен. Да я видя наранена, беше невероятно трудно. Но ние сме бойци и по това време трябваше да се борим един за друг, трябваше да се борим за семейството си”, признава футболната звезда. Двамата са заедно вече 26 години. Имат трима синове и една дъщеря и се оказва, че Дейвид е този, който се грижи повече за домашния уют.

“Аз много добре почиствам къщата, но не съм сигурен, че жена ми го оценява”, шеговито подхвърля футболната звезда във филма. Той показва безупречно подредения си гардероб и когато вижда, че две закачалки са леко изкривени, не успява да скрие раздразнението си: “Някой е бил тук”. Оказва се, че 48-годишният Бекъм страда от обсесивно-компулсивно разстройство, което го прави тревожен, когато нещата не са подредени според неговите разбирания. Това означава или да са в права линия, или да са по двойки. Още като малък той безупречно подрежда стаята си и приготвя дрехите, които ще облече на следващия ден. Колкото животът му става по-натоварен и с повече отговорности, толкова желанието всичко да е в ред се засилва. Признава, че вече планира с какво ще се облече за седмица напред, като дрехите му са подредени по цвят и стил в гардероба. Семейството му е свикнало с тази негова мания и разбира защо една оставена солница на масата може да го изкара от равновесие.

Алекс Фъргюсън го замеря с обувка, защото му противоречи

Започналата по “Нетфликс” документална поредица за Дейвид Бекъм хвърля светлина и върху обстоятелствата, при които легендарният треньор на “Манчестър Юнайтед” Алекс Фъргюсън му сцепва веждата през 2003 г. Това се случва, след като футболистът прави няколко грешки на терена и отборът губи с 0:2 от “Арсенал” в решаващ мач.

“Вървяхме към съблекалнята и Фъргюсън беше бесен. И когато видите “шефа” такъв, не искате да сте близо до него. Повярвайте ми, това е лице, което никой няма. Той се обърна към мен и започна да ми крещи, а аз се съпротивих и започнах да ругая. Видях как лицето му се променя и си казах: “Не трябваше да го правя”, спомня си Бекъм. В следващия момент към главата му полита футболна обувка. Отворилата се от нея рана на веждата му се превръща във водеща футболна новина и в крайна сметка води до продажбата на Бекъм в “Реал Мадрид”.

В биографичната си книга Фъргюсън пише, че е трябвало да се разделят, защото играчът си е помислил, че е по-важен от мениджъра. “Дейвид е единственият футболист под мое ръководство, избрал славата и известността. Не бях съгласен с това. На полувремето между нас имаше 15-ина метра и аз тръгнах към него да му обясня нещо. Той изруга и аз ритнах обувката, която го удари по-главата”, признава и легендарният треньор в мемоарите си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене