Ситнилска вкарала храна и телефон в "Игри на волята"

Това е най-голямото нарушение в историята на предаването, коментират слуховете Димо Алексиев и Ралица Паскалева 

Подозират златната медалистка в кикбокса и таекуондото Албена Ситнилска, че е използвала неправомерно храна и телефон в "Игри на волята"!

Този слух обикаля в социалните мрежи, откакто водещите на предаването обявиха в събота вечерта, че има измама, извършена от един от участниците.

Димо Алексиев и Ралица Паскалева показаха храна, която тайно и в разрез с правилата е била консумирана. Обявиха демонстрацията като "изложбата на срама".

Името на Ситнилска се завъртя като участничка в схемата
Името на Ситнилска се завъртя като участничка в схемата

В анонса не беше посочено кой е съгрешилият участник, но в онлайн пространството вече има предположения и част от тях са за Ситнилска. И докато беше показано неправомерно използвана храна, то има сериозни съмнения, че в предаването е внесен и телефон, което също е абсолютно забранено.

Блондинката блесна на капитанска битка
Блондинката блесна на капитанска битка

"Това е най-голямото и безцеремонно нарушение в историята на "Игри на волята", за което има едно-единствено решение: "Ти си първият участник в историята на предаването, който е изгонен служебно", обявиха водещите Димо и Ралица, но лицето на грешника не беше показано. Подобна скандална ситуация с нерегламентирана храна в "Игри на волята" имаше преди две години. Тогава стана ясно, че племето на Шампионите си е похапвало на Дивата река. Бяха показани кадри как участниците си пекат наденички край огъня и мажат филии с пастет благодарение на скрит в гората чувал, пълен с храна. Капитанът на племето Александър първо отрече, но после агресивно призна, за което получи наказание служебна номинация, която участникът не прие и напусна играта. Шампионите загубиха името си и след скандала бяха наричани Жълти.

Водещите показват нерегламентираните хранителни продукти
Водещите показват нерегламентираните хранителни продукти

Развръзката за драмата от този сезон ще стане ясна тази вечер, като и дали изобщо Ситнилиска е замесена, или става въпрос само за слух в социалните мрежи.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене