Екстра Нина се завърна в България

Звездата от 90-те години смени Босфора с българската природа

Дълги години емблематичната певица живееше край Босфора, но избра родината си 

Екстра Нина се завърна и отново живее в България!

Емблематичната певица от попфолка и звезда през 90-те години на миналия век избира да се завърне в родината си, след като през последните години трайно се беше установила в Турция. Там изпълнителката имаше собствен бизнес, както и приемаше музикални участия. Работеше и в голям ресторант, където изпълняваше богат репертоар от балкански, руски, световни и нейни хитове.

"Върнах се в България окончателно", обяви благата вест Екстра Нина, като уточни, че има един ангажимент, който ще я задържи в Истанбул за няколко дни, но след това се установява у нас. Неведнъж изпълнителката е признавала, че България й липсва и иска да прекарва повече време по нашите улици и сред природата.

Нина Панайотова, както е истинското име на певицата, преди време разкри пред "България Днес" как се е появил уникалният й артистичен псевдоним: "Така ме наричаха, когато работех в Сърбия преди години. По това време там имаше актуална певица Екстра Нена, но не знам дали все още е активна. С думата "екстра" оценяваха изпълненията ми. Когато дадох начало на музикалната си кариера в България, избрах да се изявявам с този псевдоним. За кратък период от време бях махнала "екстра"-та, но по съвет на обичаната ми колежка Глория я върнах към името си. Остана си като гаранция за качество".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?
Новият тренд "бавна красота" - купувайте по-малко и по-качествени продукти
Защо трябва да изключваме смартфона си вечер

Напишете дума/думи за търсене