Хампарцумян като Джеймс Бонд, но само в реклама

На билборда Левон Хампарцумян е с папийонка и официален костюм пред чиния с омар.

Банкерът се снима в 4 кампании на рибен ресторант, всичките със сюрреалистичен сюжет

Искрена почуда предизвика известният български банкер Левон Хампарцумян тези дни, грейнал на рекламни билборди в София и Варна, на които лови акула с вилица в ръка.

Нещо повече. Новата му роля го праща сред звездите Роджър Мур, Шон Конъри, Пиърс Броснан, Даниел Крейг. Защото и той като тях става Джеймс Бонд, най-популярния образ в световното кино.

Но за разлика от филмите Хампарцумян се превъплъщава в героя заради... реклама на любимия си рибен ресторант. 

Банкерът лови акула с вилица в ръка в една от рекламите.
Банкерът лови акула с вилица в ръка в една от рекламите.

“В Captain Cook плувам в свои води”, са думите на банкера към визията. Внушението е, че той се чувства у дома си, така както прави и поръчките в заведението: “Сготви ми от моята риба”.

Но тъй като не е типичното рекламно лице, а е известен предимно с финансовата си експертиза, е редно и рекламата с него да е различна. Така екипът се сеща за подводни снимки на Джеймс Бонд и затова поставя банкера в сюрреалистична ситуация. Тя пък ражда срещата между експерта в готвенето (ресторанта) с финансовия експерт, които се харесват и се поддържат, обяснява пиарът Олга Лозанова.

В подобен нереален сюжет ще са и останалите 3 кампании с Хампарцумян, които обаче ще са с различни продукти. Докато първата е посветена на високия клас риби и морски дарове, следващата ще е свързана с месото. Ще има и видеоклипове в социалните мрежи, в които банкерът, впрочем известен с кулинарните си способности, ще влиза в кухнята и ще работи с шеф-готвачите там.

“Имах покана от собственика, с когото сме стари дружки, още докато бях в банката, но тогава нямаше как да участвам в реклами. Сега вече съм по-свободен и се съгласих. Пък и не съм претенциозен по време на снимките, бързо стават”, разказа с усмивка пред “24 часа” Левон Хампарцумян.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Карен Хорни - жената, която се изправи срещу Фройд
Как да декорираме правилно дома си с животински принт
Ефектът на Чаровния принц - полезен или пагубен?
7 неща, които трябва да пазим в тайна
Мария Бакалова и още 16 българи са вече част от Европейската филмова академия

Напишете дума/думи за търсене