Бързите срещи - там, където на жените 2 минути им стигат

"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс.

Целта е след тях и вие, и дамата да отбележите, че искате пак да се видите

“Ризата на пода” е новата рубрика на “24 часа” за секс. Вдъхновена от популярната мъжка реплика за свалка “Ризата ми изглежда най-добре на пода в спалнята ти”, в нея се обръща внимание на мъжката гледна точка.

В света на кратките срокове и при съвременните запознанства намирането на идеалния партньор може да изглежда като предизвикателство. Сцената в баровете и приложенията за срещи имат своите предимства, но идват и със своите специфични предимства и недостатъци. Ако сте мъж, който търси любов или дори просто за увлекателни запознанства, бързите срещи може да са отговорът, който търсите.

Спийд дейтингът не е ново явление, но се развива значително през годините. Първоначално разработен през късните 90 години на миналия век, този феномен на запознанства се превърна в част от пейзажа в много градове по целия свят. Но какво представляват бързите срещи Те са събитие, при което мъже и жени се срещат, имат кратък разговор и след това сменят партньорите си. Целта? Да оставите трайно впечатление за само няколко минути, обикновено 2. След края на всички срещи имате анкетна карта, в която попълвате с кого желаете да се срещнете.

Подготовка за успех

Преди да се хвърлите глава в света на спийд дейтинга, е от съществено значение да сте подготвени. От избора на подходящо събитие до изработването на перфектни въпроси за разчупване на ледовете всичко е въпрос на подготовка. Увереността е от ключово значение. Затова подсилете самочувствието си, така че да се представите в най-добрата си светлина, когато срещате потенциални партньори. Например изгледайте видеото как спасявате онзи шут, отиващ точно в скобата, който Веско ви би миналия уикенд.

Да и не в бързите срещи

Навигирането на събитие за скоростни запознанства може да бъде трудно, ако не сте запознати с правилата. Затова е важно например как ще се облечете, как ще участвате във вълнуващи разговори и какви теми е добре да избягвате. Това ще ви отведе на правилния път към намирането на идеалния партньор.

Изкуството на разговора

В спийд дейтинга времето е ценно, а вълнуващият разговор е вашият най-добър помощник. Научете как да балансирате хумора, остроумието и сериозността в тези скъпоценни 2 минути и оставете трайно впечатление при потенциалните ви партньорки.

Намиране на съвместимост

Съвместимостта е основата на всяка успешна връзка. Открийте как да оцените съвместимостта по време на вашите бързи срещи. За целта идентифицирайте ключовите качества, които ще ви помогнат да определите потенциала за по-дълбока връзка. Например, ако за вас е важно бъдещата ви половинка да е с работа, която не изисква чести командировки, задайте този въпрос.

Продължението

След като събитието за скоростни запознанства приключи, истинската работа започва. Важно е да имате стратегии за последващите действия с хората, с които сте установили връзка по време на събитието. От размяна на контактна информация до планиране на първи истински срещи, всичко това е в основата на бъдещето на отношенията ви с тези дами.

Истории за успех

Всяко пътешествие има своите истории за успех. Сигурно сте чували за много случаи на двойки, които са намерили любов и смислени връзки чрез спийд дейтинг. Техните преживявания могат да ви вдъхновят и мотивират във вашето търсене на романтика.

Спийд дейтингът по света

Спийд дейтингът не се ограничава до едно място или култура. Изследвайте как този феномен на запознанства се разпространява по света и открийте уникалните формули в различни страни. От Токио до Лондон, скоростният дейтинг отдавна е оставил своята следа в международната сцена на запознанствата.

Бъдещето на бързите срещи

С развитието на технологиите продължава да се развива и светът на запознанствата. Това не подмина и бързите срещи. Вече често хора от различни градове провеждат такива с помощта на приложения за онлайн комуникация. За целта организаторът сменя хората, с които контактувате, на всеки 2 минути.

Скоростният дейтинг е динамичен и вълнуващ начин за запознанства в бързия свят на днешния ден. Въоръжени със знания и съвети от това ръководство, би следвало да сте готови да се изправите пред сцената на бързите срещи с увереност. Без значение дали търсите любов, или просто искате да разширите социалния си кръг, скоростният дейтинг може да бъде ценен инструмент във вашия арсенал за запознанства.

Така че, господа, облечете най-хубавите си дрехи, подобрете уменията си в разговорите и се отправете в пътешествие в света на скоростния дейтинг - място, където връзките се създават със скоростта на любовта.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене