Как да не разкараш гаджето за 10 дни?

Снимка: Интернет

Наскоро гледах един филм на име „Как да разкараш гаджето за 10 дни". Това ми даде импулс да напиша „обратна" на статията на главната героиня на филма. Вижте отговорите на въпроса „Как да не разкараш гаджето за 10 дни?".

Не бъдете прекалено глезени. Да, жената трябва да си знае цената, да отстоява позициите си и да има собствено мнение. Но не вземайте прекалено насериозно тези правила и не се надценявайте.

Не навлизайте с взлом в личното му пространсктво. Всеки има нужда от адаптивен период, в който да преподреди приоритетите си и да смени статуса си на "обвързан". Не започвайте веднага с „криминалните" въпроси, с тършуването в телефона, компютъра или стаята му.

Мечтите за съвместно съжителство, сватба и деца запазете за себе си, поне в началото на връзката ви. Мъжете се плашат от приказните ни идеи и мечти. Те ценят свободата си много повече от нас и я пазят със зъби и нокти.

Оставете семейната вечеря и запознанството с вашите за по-нататък. Те са от друг филм :). Може да се уплаши от прекалено бързия развой на отношенията ви. Докато се стигне до „Запознай се с нашите", трябва да мине известно време на опознаване, в което да видите дали сте един за друг.

Дайтe му свобода. Това, че ви е гадже, не означава, че ви принадлежи. Не настоявайте да е „вързан за полата ви" по 24 часа в денонощието. Всеки има нужда от лично простронство, време само за себе си и неща, които му доставят удоволствие. Нека има свободата да отиде на мач, на по бира с приятели или на фитнес.

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене