Бившият ти с нова?! Кошмар!

Снимка: Интернет

Влизаш в дискотеката и първото, което виждаш, е бившия ти и то във видимо приятна компания. И вместо да изридае: „Кой сега до теб заспива, трябваше това да съм аз...", те запознава с новата си тръпка. Признай, който и да е виновника за раздялата, адски много те боли отляво. Тук възможностите за развой на събитията са няколко.

Вариант 1: Запознаваш се най-възпитано с момичето, ако изглежда добре, можеш да направиш комплимент, пожелаваш им приятна вечер, прибираш се вкъщи и прекараш цяла нощ в компанията на сълзливи балади, шоколад и купчина мокри носни кърпички.

Вариант 2: Този е доста неприемлив вариант, но някои го предпочитат. Представяш се като „Бившата му", дебело подчертаваш негов недостатък, който те е вбесявал и започваш да разказваш конфузни ситуации, чиито главен герой е ТОЙ. По този начин показваш превъзходство, демонстрираш, че си по-добрата от двамата и зарязаният е бил той. Това, обаче е признак и на не дотам добри черти в твоя характер-клюкарство, злоба, комплексираност. Победител от тази ситуация ще излезе бившият ти, а ти ще се окажеш самотната и злобна мадама, която се чуди как да блесне на чужд гръб. Не те устройва тази ситуация, нали?!

Вариант 3: Танцуваш цяла вечер в непосредствена близост до бившата си тръпка, правиш му наздраве, предизвикваш го. Убедена си, че си по-добра от новата и всячески се опитваш да го покажеш. От друга страна, новата му ще се почувства излишна и току-виж си е тръгнала разплакана. Това ти се струва готино, но не мислиш ли, че е гадно? Първо, нещата между вас са приключили, независимо по чия вина, всеки е поел по своя път и това, че ти не си имала неговия късмет да срещнеш новата си изгора не ти дава правото да му пречиш да бъде щастлив и да изгради живота си наново. Пък и вие всичко сте взели от връзката си, тя е била вече изчерпана, за да се разделите. Да, вечерта може да ти обръща подобаващо внимание, може да реши дори да ти припомни колко добре целува, но това не значи, че си си го върнала отново. Рано или късно ще се озове отново с друга. И тогава ще боли още повече, ще се чувстваш използвана. Ти решаваш.

Вариант 4: Поглеждаш ехидно и подигравателно момичето и казваш с насмешка: „Значи, това е новата ти! Много си снижил критериите!!!" . Това е злобно и грозно. Никого няма да впечатлиш с тази си изцепка. Ако ти наистина си по-красивата от двете, ще стане ясно на всички още от пръв поглед. Не е нужно да го правиш обществено достояние. Пък и от твоята уста ще прозвучи адски грубо и невъзпитано. Остави другите да го кажат.

Вариант 5: Повече ще го подразниш, ако ги поздравиш и най-тактично се оттеглиш. Купонясвай лудо, флиртувай, танцувай. Покажи, че животът ти без него е по-хубав. Че не тъжиш за него, че с него и без него ти си си Ти и само е изгубил, че те няма до себе си. Мъжът обича най-силно, когато усеща, че „плячката" му се изплъзва. Интересът му към теб ще се засили, когато види, че не ти пука за него. Това е стар и изпитан трик. Довери ми се!

По-малко такива ситуации ти желае: Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене