БГ РАДИО и УНИЦЕФ – с кампания в подкрепа на родителите на малки деца

БГ РАДИО и УНИЦЕФ обединяват силите си на социално активна медия и водеща организация за правата на децата в благотворителната инициатива БГ звезди за щастие.

От 12 до 19 ноември новото студио на Любими песни за любими хора на БГ РАДИО ще бъде в Mall of Sofia. Всяка вечер от 18:00ч. до 20:00ч., водещият Наско Стоянов ще предава вечерното поздравително шоу на БГ РАДИО на живо и в компанията на известни български звезди. Любимите изпълнители, артисти и журналисти, ангажирани с каузата за подкрепа на семейства и деца в нужда, ще се състезават за вниманието и даренията на слушателите на БГ РАДИО.

Колко убедителни са в анонсирането на инициативата на УНИЦЕФ - Работилница за родители и как ще провокират присъстващите да се включат в подкрепа на техния отбор с дарения на място, зависи от тяхната артистичност. Всички слушатели на БГ РАДИО, които не могат да присъстват в мобилното студио, могат да участват като изпратят смс на кратък номер 1021(1.20 лв с ДДС) в подкрепа на предпочитаната БГ звезда, която играе за щастие.

Парите, събрани от смс-и и дарения в седмицата на кампанията на БГ РАДИО и УНИЦЕФ, ще се използват за организирането на Работилници за родители - 11 тематично свързани семинара, от които родителите могат безплатно да научат спецификите на развитието и потребностите на малките деца, да обсъждат в група предизвикателствата, с които се сблъскват в отглеждането на децата си, да споделят своите знания и опит със специалисти и с други родители.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене