Сестрата на Кейт издава книга за купони

В добрата стара Англия излиза книга с рецепти и съвети за организиране на партита, написана не от кой да е, а от Пипа Мидълтън - сестрата на Кейт, херцогиня на Кеймбридж и съпруга на принц Уилям.

Книгата се казва „Празнувайте: Британските празници за семейства и приятели през годината" и преди пускането й в продажба в четвъртък получи и похвали и критики. Най-коментиран обаче е уводът на авторката. В него тя пише какво е да си сред най-сниманите хора в света и дори отделя внимание на най-коментираната част от тялото й.
Темата на книгата е продиктувана от семейния бизнес на сестрите Мидълтън, все пак родителите им са собственици на компания, която е специализирана в организирането на всякакви празнични събития и партита.

Литературният труд на Пипа съдържа съвети за това как да организирате младежко парти, празненство за рождения ден на децата и не всички рецепти, които включва са предназначени за богатите.

„Празнувайте: Британските празници за семейства и приятели през годината" може да си купите за 25 лири (40 долара), а в онлайн магазин „Amazon" се предлага с 50% отстъпка. Колко е получила авторката за ръководството, не е ясно, но се смята, че сумата е 400 000 британски лири (640 000 долара).

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене