Любчо от Долна Малина си лапа носа в "Бела жига"

Любчо от Долна Малина е в главната роля на новото видео на рап бандата "Ъпсурт". Видеото към песента е гледано 228 386 пъти в YouTube и още 200 хиляди във Vbox7 само за 6 дни.

Режисьорът Валери Милев случайно се запознал с колоритния мъж това лято в с. Долна Малина, когато снимал в селцето филм с Жан-Клод ван Дам. Екипът работел в къща, която граничела с дома на Любчо. Мъжът още първия ден се набил на очи най-вече с номера, който показвал постоянно - лапал с уста носа си. Режисьорът го поканил да се снима в клип на "Ъпсурт" и Любчо веднага се съгласил с думите: "Ето, всичко се нарежда, взех автограф от Жан Клод, а сега вече и мен ще ме снимат. Всичко ми се нарежда."

"Трудно ми беше обаче да го убедя да дойде с дрехите, с които си ходеше, а не да се изтупа. Исках да го снимам с джапанките и със суитшърта, който постоянно носеше, защото върху него бе взел автограф от Жан-Клод. Едвам го убедих да не променя стилистиката си за клипа", разказа режисьорът пред в. 24 часа.


Освен че прави маймунджилъци, Любчо кара и кола във видеото. В реалния живот обаче той не умее да шофира, но пък знае да ремонтира коли.

Песента най-вероятно ще стане хит на есента заради уникалното бийтзвучене и пълните с лафове рими. Рапърите Ицо Хазарта, Буч и Бат Венци пускат "Бела жига" след 2-годишно музикално затишие.

"Не сме си губили времето, подпомагахме създаването на първата българо-германска музикална компания за мениджмънт, продукция и копирайт "Фенсинг дъ сън". Седалището е в Мюнхен и песента "Бела жига" е продуцирана от този лейбъл", обясни Ицо Хазарта.

Компанията издава и артисти като рапъра 100 Кила, Лора Караджова и други. Клипът на "Бела жига" е издържан в стилистиката на холивудските екшъни с високоадреналиново преследване с жигули - най-популярната кола от времето на късния социализъм у нас. Каскадите са заснети в коритото на Перловската река в столицата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене