Антони Христов стана лице на I Can Too

Художествен директор на известните "Търсенето на Немо" и "Уол-И" и участник в многобройни проекти на едно от най-важните студиа за анимационни филми "Пиксар" - Антони Христов става посланник на I Can Too.

„Анимацията още от дете ми е в кръвта", казва той, открил рано своето призвание да пътешества в рисувания свят, където няма невъзможни неща.

Основана от гениалния Стив Джобс, известен с ролята си като ръководител на Apple Computers, анимационната компания "Пиксар", в комбинация с "Омагьосаното Кралство" (Magic Kingdom) на Дисни, разкрива един нов свят пред Антони. Той е художествен директор на едни от най-гледаните и любими анимации за малки и големи.

Вълшебният свят на героите, които създава Пиксар, не откъсват Антони от реалността в България.

Той се присъединява към всички посланици на И АЗ МОГА в подкрепа на децата със специални нужди в България и по света.Запознавайки се с I Can Too, Антони се снима с тениска на инициативата и застава зад идеята заедно със своето семейство.

Прекрасно би било, ако и ние - както Антони Христов - помним и обичаме детето в себе си и вярваме в малката крачка, която превръща невъзможното в реалност!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене