Младата певица Ivelin представя дебютния си сингъл

Тя е българка, но живее в Лондон. Учи в най-престижното училище за изпълнители в света Tech Music School. Вече е факт първата й песен и видеото към нея Feels Like Home. Музиката за парчето е написана от английското трио Choco Factory, а аранжиментът е направен в България от Светлин Къслев. Текстът на песента е на Ivelin и в него младото момиче влага свои лични преживявания.

Тя отправя послание към всички хора, напуснали дома си, за да преследват мечтите си за по-добър живот. „Ако си далече от родното място, от приятелите и семейството е много трудно - без значение дали се намираш в най-прекрасния град на света или на най-луксозното място, за което може да се сетиш.

Звучи тъжно, но моето послание далеч не цели да задълбаваме в самотата. Напротив - искам да кажа на хората, че трябва да вярват повече в себе си. Така ще научат повече неща за себе си и ще разберат каква невероятна сила носят. Да започнеш всичко отначало има много положителни страни - можеш да загърбиш онова, което не ти допада и да станеш човека, който искаш да бъдеш", споделя мислите си певицата.

Именно увереността, че ще сбъдне мечтите си, но, че не трябва да се отдалечава от корените си, кара Ivelin да се върне в България и да заснеме първия си клип в родния си град - Варна. Режисъор на лентата е Радостин Събев - Шошо. Идеята за стайлинга си, обаче, Ivelin поверява на свой приятел стилист от Лондон, който добре познава вкуса на момичето и избира тоалети, в които тя се чувства удобно.

Престоят на Ivelin в България няма да продължи дълго. След броени дни тя се връща в Лондон, където я очаква онлайн концерт и клубно турне за представянето на сингъла й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене