Наталия Симеонова представя първите герои на „Предай нататък”

Разказ за една любов, която се изправя срещу съдбата и я побеждава, вълнуваща среща с многочленно българско семейство, което е на ръба на оцеляването и една благородна кауза, към която се присъединява актьорът Руслан Мъйнов - това са сред първите истории на обикновени хора, чийто живот вече е променен в изцяло положителна посока от Наталия Симеонова и екипа на „Предай нататък". Предаването стартира на 3 ноември, събота, от 20:00 часа по bTV.

Главните герои в една от историите са влюбената двойка Илиян и Теди. Преди две години Илиян претърпява нелеп инцидент и остава инвалид. Въпреки трудностите, Теди и до момента е плътно до приятеля си и се грижи за него, а шансовете му да проходи са големи. Екипът на предаването успява да осигури необходимата рехабилитация на момчето до пълното му възстановяване, както и подготвя вълнуваща изненада за него и Теди.

Щастливи мигове очакват и едно многочленно семейство от Шумен. Галя и Асен имат 8 деца и наскоро са настанени в общинско жилище, където живеят общо 11 души. Най-големият им проблем е изхранването, тъй като често единственият им доход са от детските надбавки. Наталия Симеонова и нейните помощници успяха да помогнат на семейството, а зрителите ще се запознаят с неговата история и положителната развръзка в предаването по bTV.

„Предай нататък" ще провокира и с разказа на едно 9-годишно момиче. То ще разкаже трогателната история на своята по-голяма сестра, която страда от множествена склероза. Молбата на момиченцето е да бъде ремонтирана банята на сестра й. Звездата от „Комиците" и „Столичани в повече" Руслан Мъйнов също ще се присъедини към каузата „Предай нататък".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене