Първи стъпки във Флиртологията

Снимка: Интернет

Почти няма момиче, което да не иска да впечатли готиното сладурче от съседния клас, от приятелската компания или нещо от рода. По-важното тук е КАК? Аз ще те въведа в дебрите на Флиртологията. Ето първите стъпки.

Прави се на недостъпна. Това подлудява момчетата и ги тласка още повече към теб. Всички мъже са ловци. Това им е заложено още от праисторическо време. И макар сега да са по-цивилизовани, този им инстинкт си е генетично предаден. Той подсъзнателно вижда в теб потенциална плячка. Ако си му прекалено лесна, на тепсия, въобще няма да ти обърне внимание, защото ще те има като резерва. Ако обаче си малко по-недостъпна, ще разпалиш вниманието му, ще го накараш да те гони и ухажва.
Бъди уверена в себе си. Знай, че ако не е този, ще бъде друг. Нито е първият, нито последният. Така ще вдъхваш респект в него. Няма да посмее да си играе с чувствата ти.

Научи се да вървиш на токчета. Започни с по-ниски, не се „качвай" веднага на 12-сантиметрови обувки. Рискуваш да станеш смешна, вместо секси. Според проучване сред мъжете, първото нещо, което те забелязват в нас е... походката. Тук може да поспоря малко, но щом казват...Имай хубавата походка като коз. Може пък някой ден наистина да решат да пренебрегнат „очите" и задните ни части.

Внимавай с облеклото. Знам, че ти се иска да му направиш впечатление, но не преминавай границата. Различавай еротиката от порнографията. Показвай или само крака, или само бюст. Ако решиш да сложиш къса пола, избегни суперизрязаното деколте. Този тип облекло е само за фолкпевици и магистрални труженички. Да ме извинят за директността.

Не приемай веднага покана. Знам, че искаш да му се хвърлиш на врата и още преди него да изтичаш на уреченото място за среща или купон, но не го прави. Прочети отново правило №1. кажи, че имаш ангажимент, някакво семейно събиране и пр., а малко преди купона, му се обади да го попиташ дали поканата е още в сила. Убедена съм, че ще бъде. На бас, че ще се моли на всички светии да стане чудо и да те види.

Не демонстрирай всичките си знания по физика, химия, философия и др. още на първата среща. С две думи, прави се на по-тъпичка. Мъжете си умират да се правят на велики, всезнаещи и всеможещи.Според тях те са невероятно съчетание между сексбог, водопроводчик, елтехник, инженер, професор по всички науки и прочее. Упс, пропуснах най-важното-футболен съдия!!! Та, остави го поне на първата среща да „блесне", па макар да ти костват неимоверни усилия да сдържаш смеха си, слушайки приумиците му от 1001 нощ.

Прави се, че му вярваш, но имай едно на ум. Запомни: бройката на момичетата, минали през леглото му, дели средно на 2, а тази на изпитите питиета, на 3. Казвам средно, защото има индивиди от мъжки пол, при които и да делиш на 5, може пак да не улучиш точната бройка. Много малко са тези, които са честни и в това.

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене