Уникалният ВВ-крем

Само от едно намазване с него получавате 6 ползи. Новото поколение ВВ кремове овлажняват кожата в продължение на 24 часа, изравняват тена, изглаждат бръчките, коригират несъвършенствата на кожата, пазят я от слънчевите лъчи и й придават сияен вид. Този "интелигентен" бюти продукт действа и като идеално подбран тонален крем, който при това е незабележим.

С него лицето ви става като от корицата на списание. Какво ви остава, освен да се наслаждавате на резултата?

Дори историята му е интригуваща

BВ-крем (BB cream: Blemish Balm cream, Blemish Base cream) е лечебен крем, който първоначално е използван за пациентите в немски клиники за третиране на кожата след дълбоки пилинги и пластични операции, за заличаване на следите след различни процедури, за по-бъзро заздравяване и възстановяване на кожата. Продуктът успешно съчетава хидратиращо, регенериращо, противовъзпалително и защитно действие.
Изобретен е от немски дерматолози още през 1985 година, но става популярен най-напред в Азия и по-точно в Корея и Япония, където формулата му се усъвършенства. Оценяват го най-напред азиатски телевизионни водещи и знаменитости. Едва след това популярността му достига Европа и Америка, където първоначално уникалният продукт не е бил добре рекламиран.

Други достойнства

- Не подчертава широките пори, не се събира в гънките на бръчките, не се разтича.
- Не оставя петна по дрехите.
- Нанася се леко с пръсти, гъбичка или четчица.
BB-кремове са пуснали на пазара най-популярните козметични гиганти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 трика, за които косата ще ни благодари
Подкаст: Донка Ангъчева сяда пред пианото на 5 г., на 10 свири с Пловдивската филхармония
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление

Напишете дума/думи за търсене