Мастагарков от "Игри на волята" с най-красивата тийнейджърка

Пускат се на усамотени снимки

Моделът финалист от "Игри на волята" е гадже с Вени Савова

Моделът Благомир Мастагарков от "Игри на волята" е гадже с провъзгласената за най-красива тийнейджърка в света!

От дълго време целият интернет се чуди коя е жената до бившия футболист, който от най-добрия приятел на Мартин Елвиса се превърна в най-големия му враг. Ето че мистерията е разкрита.

Мастагарков е желан от много жени
Мастагарков е желан от много жени

Става дума за хубавицата Вени Савова. Девойката преди точно 10 г. бе избрана за Мис Тийн в САЩ, където пребори конкуренцията на млади момичета от цял свят.

За връзката си с Мастагарков, който нашумя покрай "Игри на волята", разкри самата Вени. Няколко пъти в последните седмици тя споделя кадри как с любимия си гледат шоуто в усамотена компания. А масата е отрупана с домашно приготвена храна лично от миската.

Вени от години мина в отбора на тунингованите мацки
Вени от години мина в отбора на тунингованите мацки

По информация на "България Днес" двамата са заедно от дълго време. Не са официализирали връзката си публично, защото не смятат за редно да го правят. Двойката се познава от години. Среща ги работата - и двамата се изявяват като модели. А също така живеят в един и същ град - Пловдив.

Интересно е, че Мастагарков е дипломиран бакалавър по психология, става ясно от профила му. В социалната мрежа Благомир качва основно кадри от работата си, но избягва да споделя нещо за личния си живот.

Както пък "България Днес" вече нееднократно писа, Мастагарков е един от тримата финалисти в "Игри на волята". В спора за 100-те бона компания на Арената той ще се изправи в битка срещу Крум и Иван Рълев, който печели формата.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене