Какъв екстеншън да си сложим

Най-разпространеният метод за поставяне на екстеншън е със залепване на силиконови кичури с кератин или други лепила. Но при него се уврежда косата. Друг начин е закрепването на кичури с капса.

Често се прилага и удължаване с треси, като има два начина за поставянето им - лесният, бърз и не толкова добър е с капси, както при кичурите, но най-сполучливият е прикрепване на допълнителните редове чрез зашиване с обикновена шивашка игла и памучни конци.

Шиенето се практикува по-рядко, тъй като се изисква време. Важно при поддръжката на екстеншъните е запазването на реда при преподреждането на косата. Ако има три или четири реда е необходимо да се запази първоначалното място, на което са поставени. Освен това редовете трябва да са зашити стегнато, да не могат да се обръщат.

Обикновено на месец и половина - два се преместват редовете на допълнителната коса. Ако са кичури, прикрепени с капса, могат да издържат от 4 до 6 месеца, но зависи и от грижата на клиента. Някои не се разресват, не използват балсами и маски, което е пагубно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене