Берен Саат и Къванч Татлату снимали любовните сцени с възглавница помежду им

Турската красавица Берен Саат, както всяка друга известна актриса, естествено е била свързана от клюкарите с почти всичките си екранни партньори.

След сериала „Забранения плод", в който с „турският Брад Пит" Къванч Татлату играят влюбена двойка, тя трябвало да отговори на доста въпроси свързани с отношенията им. Неотдавна в свое интервю обаче тя разказа, че никога не е имала връзка със свой колега, а с Къванч снимали горещите любовни сцени с възглавница помежду им: „Да не мислите, че сме съблечени и се боричкаме в леглото? Няма такова нещо. Обикновено сцените се снимат на части, първо целувки, близки кадри, след това по-далечни. Но между нас има възглавница под завивките, която публиката не вижда."

За всички, които си представят, че всичко, което виждат на екрана е истина, Берен обяснява още: „Всичко, което публиката вижда, е илюзия. Но за участниците в сцените не е никак лесно. Режисьорът е на половин метър от теб и само дава нареждания. В стаята има поне 50 човека технически екип, само че публиката не вижда всичко това."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене