Боби Михайлов: Имам още 2 години мандат - може да го изкарам, или да не успея

Борислав Михайлов. Кадър БНТ

"Човек винаги може да се мисли за оставка, но с какво би помогнала тя три дни преди мача. Имам още две години мандат - може да го изкарам, или да не успея", това отговори на въпрос дали обмисля да си подаде оставката като ръководител на БФС Борислав Михайлов. 

"Когато хората не са доволни от резултатите на собствените си отбори, те търсят проблема на друго място. Трябва първо да се огледат в собствените си клубове. Иначе човек винаги може да се мисли за оставка, но с какво би помогнала тя три дни преди мача. Имам още две години мандат - може да го изкарам или да не успея. Може през следващата година да направя Конгрес и всички да се успокоят тогава. Към момента най-мъдрото решение е на хората, които трябва да определят дали да има мач", допълни ръководителят на БФС пред БНТ

Запитан дали възнамерява да се кандидатира за още един мандат като президент на родния футбол, бившият футболист коментира: "Не съм мислил дали ще продължа да управлявам след още един Конгрес, но по-скоро не. Вече работя по това да подготвя група от заместници. Никой не се ражда президент, въпреки че аз имам всичките дипломи, които човек трябва да притежава, ако иска да се занимава със спортен мениджмънт", завърши Борислав Михайлов.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене