Бий му шута навреме

Снимка: Интернет

Срещаш се от известно време с готино сладурче, но все още не знаеш дали отношенията ви имат бъдеще и какво чувства той към теб. Има обаче няколко знака, които ще накарат червената ти лампичка да светне.

Връзва ти тенекии. Уговаряте си среща и ти отиваш на уреченото място в уречения час. Оказва се обаче, че гаджето ти не е там, няма намерение да дойде, а дори не ти се е обадил. На телефонното ти обаждане отговаря със: „Съжалявам, забравих"! Ако се случи само веднъж, може и да го преживееш, но следващ път, говори за незаинтересованост към твоята персона и несериозност. И това, ако не е повод за размишления?!

Сравнява те с бившите си и ти го казва в прав текст. Всеки подсъзнателно си прави съпоставки на настоящата с бивши връзки. Но когато ти го казва в прав текст, е дразнещо. Казва ти: „Предишата ми приятелка имаше по-хубава фигура от теб" или „Бившата ми готвеше по-добре от теб"... и прочее.

Лъже те. Казва ти, че ще си стои вкъщи, а го виждаш в нощен бар или кафе в приятна компания. Можеш ли да простиш такова пренебрежение?

Прави ти неприлични предложения. Кани те на среща, но у тях , прави ти намеци, които няма как да не те подразнят, не се интересува от личността ти, интересите ти, желанията ти, а само кога ще му „пуснеш".

Ако във връзката ти се наблюдават такива „аномалии", по-добре му бий шута преди да хлътнеш наистина и да останеш наранена, с разбито сърце и сама.

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене