Момичетата планират партито в събота вечер от сряда

За да планират съботното си излизане, младите момичета започват приготовленията от средата на седмица. Надъханите девойки влагат прецизност, достойна за военна операция, пише в. „Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

От сряда до събота включително, девойките споделят намеренията си и обсъждат старателно с приятелките си какви дрехи, обувки и аксесоари ще носят. Според проучването, подобна организация обикновено изисква над десет есемеса, три имейла, пет телефонни обаждания, осем публикации във „Фейсбук" и три съобщения в „Туитър".

Тестът е направен между 2000 млади жени, и показва, че голяма част от тях прекарват над два часа в мрежата в търсене на подходящи облекло и заведение. Там те уточняват и точното време за събирането.

Анкетата е направена, след като от модната верига „New Look" забелязали покачване на продажбите на парти дрехи и аксесоари в средата на седмицата. „Нормално е младите жени да влагат особен ентусиазъм в подготовката за уикенда. Планирането на голямата вечер е част от забавлението", казва говорител на веригата.

Две трети от участничките в допитването споделят, че най-голямо удоволствие в суматохата им доставя подготовката за срещата и обсъждането на намеренията с приятелките.

Една на всеки 20 девойки удължава косата си за случая, една на всеки пет използва изкуствени мигли или фалшив тен, а 6 % дори избелват зъбите си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене