В търсене на Мистър Перфектен

Снимка: Интернет

Кое момиче не мечтае да срещне своя принц на бял кон / или в съвременен вариант в бял мерцедес :)? Но дори и да го срещнат, много от нас не могат да го познаят. Много пъти бъркаме своята перфектна половинка с „просто приятел". Ето как да познаеш, че това е твоят човек:

Допадате си. Много е важно с човека до теб да сте на една вълна. Нали се сещаш, че не може ти да обичаш домашния уют, а той, щурите среднощни купони? Важно е да обичате едни и същи неща (не визираме синьото сирене, което ти ненавиждаш, а той просто обожава). Ясно е, че вие сте две отделни личности, отраснали в различни условия, с различно обкръжение, но е хубаво да сте на едно мнение при важните решения.

Изслушва те. Ако те изслушва в трудни или важни моменти, значи е човек, който определено държи на теб. Тук е важно да уточним, че не е задължително да е влюбен. Може да гледа на теб чисто приятелски, което също е важно. В негово лице имаш сродна душа.

Подкрепя те. Едни от много важните предпоставки за една успешна връзка са доверието и подкрепата. Ако винаги застава зад теб, във всяко твое начинание те подкрепя безприкословено, знаеш, че имаш рамо, на което да се опреш, имаш повод да се гордееш с избраника си.

Харесва те такава, каквато си. Качила си няколко килца, имаш няколко пъпки по лицето или нещо, което може би те притеснява. Той обаче те убеждава, че и така си си хубава, че няколкото килца отгоре те правят по-чаровна или нещо от рода. Макар да не го мисли наистина, го казва за твое успокоение. Прави му чест, че иска да те успокои и да повдигне самочувствието ти.

Държи се с теб като с равна. Не се притеснява от това, че ти ще платиш сметката, не ти натяква, че си жена и това е сякаш недостатък. Ако разговаря с теб като с равен, а не като с нищожество или бавноразвиваща, значи наистина държи на теб. Ако търси мнението ти, обсъждате заедно повечето въпроси, това е ТОЙ. 

Не е чак толкова трудно да разпознаем подходящия човек. Да откриеш Мистър Перфектен е трудно, но не невъзможно. Затова не се отказвай. Дерзай! И един ден той ам ще те намери.

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене