Как да си изберем сутиен

Ако имате стегнат и добре оформен бюст може да носите всякакви модели, включително „триъгълник".

Ако имате малък бюст - заложете на модели с подплънка за повдигане. Тя придава допълнителен обем и форма. Избягвайте тънките и меки сутиени, които нямат твърда форма.

Ако сте с голям бюст - изберете сутиен с поддържащи банели и допълнителни платки в долната част на чашките. Широките презрамки също са предимство.

Ако сте кърмачка или наскоро сте претърпяла операция - сутиените с мека чашка, памучна материя и без банел са идеални за вас. Анатомичните също са добър избор.

Ако спортувате или се движите през целия ден - заложете на еластичната материя, чашките, обгръщащи цялата гръд и презрамките на кръст. Това ще улесни движенията и ще ви даде чувство за свобода.

Ако имате раздалечен бюст - сутиените, които позволяват корекция на разстоянието между двете чашки, ще ви облекчат много. Моделите без такова разстояние не са подходящи за вас и могат да ви оставят чувство за неудобство, както и да наранят нежната кожа.

Ако носите дрехи с дълбоко деколте и искате да постигнете „уоу" ефект - дълбоко изрязаните модели без разстояние между чашките, които повдигат и събират бюста, ще постигнат „уоу" ефект без проблем и ще направят деколтето ви изкусително.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене