Нина Добрев оплетена в любовен триъгълник

Мъжът й Шон се пръска от ревност 

Актрисата е опасно близка с холивудска звезда 

Българската красавица Нина Добрев внезапно разтърси Холивуд, след като се оказа забъркана в любовен триъгълник. Звездата, която придоби световната си слава с ролята си в "Дневниците на вампира", сега стои пред лицето на любовен лабиринт, в който дори и тя може да се изгуби.

Нина, която вече три години споделя живота си със сноубордиста Шон, съсипа феновете си, като предпочете компанията на друг актьор - харизматичният Адам Девайн. Нина и Адам си партнират в новия хотов сериала "Дъ аутлоус", където си личи, че между двамата има силна химия. Мнозина вече се питат дали тя е само на екрана или и извън него.

Нина Добрев и Шон все още не са сгодени
Нина Добрев и Шон все още не са сгодени

За рождения ден на Адам в социалните мрежи, между благопожеланията и парада от снимки забелязваме нещо необичайно - Нина поздравява Адам с шокиращо признание: "Честит рожден ден на моя любим екранен съпруг". И докато феновете избухват с коментари и въпроси, това, което изглежда като безобидно пожелание, може и да е ключът към загадката на любовния статус на двамата актьори.

Актрисата разтърси Холивуд
Актрисата разтърси Холивуд

Адам Девайн от своя страна не пропуска възможността да засили спекулациите на феновете. "Това изглежда като моя рожден ден мечта", коментира той поста на Добрев.

В същото време сноубордистът Шон, попитан няма ли да предложи на Нина да стане булка, отговаря, че засега няма такива намерения.

"В момента се наслаждаваме на компанията си. Нека изчакаме да видим какво ще се случи" - казва още Шон.

Адам и Нина са опасно близки
Адам и Нина са опасно близки

Това поражда поредна вълна от слухове, че отношенията между Нина и сноубордиста не са в най-цветущата си форма.

В крайна сметка дали този любовен лабиринт ще завърши с раздяла, или ще изникне нова, по-загадъчна и завладяваща глава в живота на Нина Добрев, остава да видим. Едно е сигурно - Холивуд не спи, а когато става дума за любов, историите остават по-загадъчни и непредвидими от всякога.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене