Eстра Нина остави турчина, заби младок

Екстра Нина държи нежно ръката на младото си гадже

На купона 60 години Петра в Хасково певицата разменяше ласки с новия си

Екстра Нина е забила ново гадже, видя "България Днес".

Попфолк ветеранката се появи на грандиозното парти в чест на двойния юбилей на колежката си Петра - 60 години в живота и 40 на сцената, в хасковско заведение, в компанията на видимо доста по-млад и очевидно влюбен до уши мъж. Така певицата с един замах потвърди слуховете, че е разделена с богатия турчин, който цяло лято я обсипва с подаръци и я води на яхтени круизи. Според нейни колежки тя се прибирала задълго, ако ли не и завинаги, в родината.

На много от снимките от щурия купон до зори изпълнителката на "Любовница" е в опасна близост до младежа. Екстра Нина нежно държи ръката му, а той пък я прегръща през кръста. Какво по-неопровержимо доказателство, че паралията от Турция е станал вече "бележка под линия" за гласовитата блондинка!

Певицата пя с колежка
Певицата пя с колежка

Самата певица даде храна на свежите местни клюки с визията си и особено със "самодивската бяла премяна", в която бе накипрена. Бялата й кошуля с тънки презрамки, свалящи се с поглед, и оголваща цялото й ляво бедро издаваше, че Екстра Нина иска "тази вечер да е хубава" специално за някого. За съжаление певицата нито се провикна в микрофона, за да обяви името на новия си избраник, нито го шепнеше на ухо на другите видни гостенки на ЧРД-то на Петра.

Вместо да размени целувка с новата си тръпка, Екстра Нина изненадващо се млясна уста в уста със Силвия. Двете даже кръстосаха бедра в чест на двойната юбилярка, като личеше, че двенките са на седмото небе.

От устата на чалга ветеранката в един момент се откъснаха такива мили слова, че вече и на глупите им стана ясно, че тя е хлътнала по младока и любовта я кара да обича всички хора.

"Петра, подарявам ти този екзотичен букет, защото ти си едно прекрасно цвете! Аз също рисувам като теб, но ми беше неудобно да ти подаря картина, затова ти избрах тези цветя! Помниш ли как ни беше страх, докато летяхме със самолета за Израел? Колко се поддържахме всички едно време! Между нас нямаше завист, нямаше злоба като сега!", разчувства се Екстра Нина.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене