Теодора от "Фермата": Отключих диабет, бях тъпкана и подценявана!

Животът на Теодора Тръндева от "Фермата" преминава през изключително тежки периоди

"В огледалото виждам едра, но силна жена", признава Теодора Тръндева от "Фермата" в емоционален разговор с приятелката си Присияна. Двете проведоха доста феминистки разговор преди поредните битки в риалити формата.

Хасковлийката Теодора е преживяла доста тежко последните пет години от брака си, според собствените й думи.

"Визията за мен беше много важна, бях 58 килограма, но ми се случи нещо неприятно и ми се отключи диабет - разказва Теодора. - Реших, че повече няма да близна сладко, полагах неимоверни усилия да изглеждам перфектно, оледалата сякаш станаха криви. Но получавах критики от бившия ми мъж. Пет години мъки преживях, но сега виждам в огледалото една едра, но силна и женствена жена. Осъзнах, че стойността на жената не се мери на кантар".

Теодора разказва, че е била тъпкана и подценявана, но се е научила да заявява себе си по мил и тактичен начин, без конфликт и агресия. Създава център за помощ на деца и родители в трудни ситуации, защото приема за своя мисия да дава надежда на обърканите деца, да помага на хората в счупените бракове, на изтормозените жени и пасивните мъже.

В същия коловоз се включва и Присияна, която живее в чужбина и вижда, че там жените макар и пълнички са щастливи, защото не им пука от това.

"Когато чужденците дойдат в България забелязват веднага обсесията на жените към слабото тяло. В Англия жените не се определят от външния си вид. Ходят си с къси поли и не им пречи, че бедрата им са едрички, а това се приема за нормално", казва Присияна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене