Лондонската полиция разпита Ръсел Бранд във връзка с твърдения за сексуално посегателство

Ръсел Бранд Снимка: Архив

Актьорът и комик Ръсел Бранд е бил разпитан от детективи от лондонската полиция заради обвинения в сексуално посегателство в миналото, съобщава в. „Таймс".

Британската полицията съобщи през септември, че е започнала разследване след публикации в медиите, че жени са обвинили Бранд в поредица от сексуални посегателства в миналото.

По-рано същия месец вестник „Сънди Таймс" и „Канал 4" изнесоха данни, че четири жени обвиняват 48-годишния Бранд в сексуални престъпления, включително изнасилване, в периода между 2006 г. и 2013 г.

Бранд отхвърля твърденията, които определя като „много сериозни обвинения", и обяви в каналите си в социалните мрежи, че никога не е правил секс без нечие съгласие.

Нямаше незабавен отговор на молбата за коментар от представители на Бранд.

„Мъж на около 40 години е посетил полицейски участък в Южен Лондон в четвъртък, 16 ноември 2023 г.", се казва в съобщение на столичната полиция, която отказа да потвърди дали това е Бранд. „Той беше разпитан превантивно от детективи във връзка с три сексуални престъпления, които не са извършени наскоро. Разследванията продължават", добавиха от полицията.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене