Сексбомбата Тоби от "Мастършеф" готова за Мис Мокра фланелка

Феновете на "Мастършеф" страдат от отпадането й 

Фризьорката впечатлява с огромни гърди, които не обича да крие 

Готова за титлата Мис Мокра фланелка е изкусителната Тоби от "Мастършеф"!

Красавицата отпадна от кулинарното риалити със сълзи на очи. 28-годишната фризьорка от Бургас влезе във формата с желанието да покаже на дъщеря си, че човек трябва да гони щастието си независимо от трудностите по пътя.

Тоби отпадна, но си спечели много фенове
Тоби отпадна, но си спечели много фенове

Шеф Илиан Кустев я изпрати с думите: "Тоби, ти дойде в "Мастършеф" със заявката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня ти наистина преоткри себе си. Едва ли има тук друг участник, на когото да съм се карал повече, и това е, защото те харесвам. Беше първата, която влезе в Топ 10 и съвсем малко не ти стигна, за да се докоснеш до голямата награда."

Потникът е мокър и очертава гърдите на красавицата
Потникът е мокър и очертава гърдите на красавицата

Тоби се определя като много емоционален човек, който не се оправя в живота толкова добре, колкото в кухнята. Затова смяташе, ако спечели, да отиде да учи в кулинарна академия. Но не успя.

"Плаках, смях се, учих се и се забавлявах. Животът е едно приключение, което трябва да посрещнете, той е едно обещание, което трябва да спазите. Животът е една игра, която трябва да играете. И най-вече животът е едно предизвикателство, което трябва да изживеете", сподели на изпроводяк чаровната брюнетка.

Фризьорката е секси
Фризьорката е секси

Съдейки по горещите снимки на Тоби, не би трябвало въпросът с оправянето в живота да виси с толкова страшна сила пред нея. От горещите морски фотоси се вижда, че фризьорката притежава изваяно тяло с умопомрачителен бюст, за който мечтаят много мъже.

28-годишната мацка има какво да покаже
28-годишната мацка има какво да покаже

Някои от кадрите са доста дръзки и оставят малко на въображението. На тях чернокосата фурия е с мокър прилепнал потник в джакузито, позирайки в секси поза. Мацката не се свени да демонстрира огромните си гърди и секси извивки по бански.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене