Ерогенните зони издават характера му

В зависимост от това къде е най-ерогенната зона на мъжа до вас, може да научите нещо повече и за неговия характер.

Къде да я търсите

Навсякъде, тъй като ерогенните зони са индивидуални и неповторими за всеки човек. Най-добрият начин за тяхното стимулиране също е различен и може да се установи само с експеримент. Потърсете ги. Нежно - с върха на пръстите си, с устните и езика, със зърната на гърдите си. Ще се изненадате колко малко познавате тялото му. Едно умело нежно докосване може да възпламени страстите и на двамата. Струва си да се възползвате от безграничната сила на ласките.

Ако той предпочита ласките по:
- гърдите - това означава, че си пада малко фантазьор. Иначе е добродушен, уравновесен и спокоен. Ако намерите ключ към душата му, ще ви следва навсякъде в живота ви.
- врата - той е истински романтик. Може цяла седмица да прекара с вас на палатка на морския бряг и да твърди, че и най-лъскавият хотел не може да се сравни с удоволствието да си сред природата. С него е винаги интересно и забавно. В секса може би не е готов да експериментира, но ако сте по-настойчива, ще откриете в него неизчерпаеми резерви за сексуална наслада.
- гърба - той е абсолютен прагматик. Умее добре да планира живота си с години напред. Знае какво цели и как да го получи. Никак не обича да играят с него на котка и мишка, но точно така трябва да се държите с него, поне в началото на връзката ви.
- краката - той е човек на думата. Истински мачо - отговорен, смел, силен. Харесват му нежните изящни жени. С него трябва да сте самата себе си, но никога неженствена.
 

Ерогенна зона може да е всяка част от тялото ви, когато сте с желан партньор. Всичко идва от съзнанието, с което можете да контролирате дори оргазмите си. Това важи с пълна сила и за мъжете и за жените.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене