Ан Хатъуей: „Почти на 30 се чувствам по-красива и повече себе си”

Талантливата млада актриса Ан Хатъуей разкри пред списание Vogue, чиято корица ще краси през декември, нещата, които я вълнуват напоследък.

Пред медията тя споделя:
За късата си коса: „Обичам късите пострижки. Единственият недостатък е, че трябва да ги поддържаш с подстригване на всеки три седмици. Сега ще стана на 30 и се чувствам по-красива, и много повече себе си. Научих се да се чувствам по-удовлетворена с много по-малко."

За ролята си в „Клетниците" (2012): Знаех, че някой трябва да отиде там и да направи нещо много специално, за да ми вземе тази роля. Просто понякога, когато напускате стаята, имате чувството, че сте оставили вратата открехната. Този път, аз знаех, че направо съм я затръшнала зад себе си."

За свалените килограми за ролята на Фанин (майката на Козет): „Трябваше да се вманиача в това, идеята беше да изглеждам буквално близо до смъртта. Поглеждайки назад към цялото това преживяване - не, че се оплаквам - определено беше малко откачено. Това беше скъсване с реалността, но мисля, че точно това е Фантин."

Припомняме, че преди време актрисата призна: „Живях на хумус и репички, за да сваля 7,2 кг" за "Клетниците". 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене