Хазал Кая измести Берен Саат

Хазал Кая е поредната турска актриса, която оглави класацията за най-харесвана в арабските страни, след като там сериалът „Adini Feriha Koydum" („Нарекоха я Фериха"), в който играе главната роля, стана хит.

Арабски ежедневник, който взе интервю от Кая, я обяви за „новата любимка" на арабските зрители. Според медията тя детронира от мястото на най-харесвана турска актриса Берен Саат. И двете красавици българските зрители познават добре от сериала „Забраненият плод", където Кая (Нихал) играе доведена дъщеря на Саат (Бихтер).

Славата на Хазал се покачила малко след като Берен обявила, че ще се ожени за турската поп звезда Кенан Доолу, пише вестникът. Друга звезда от южната ни съседка Туба Бююкюстюн, позната у нас като „Гордата Аси", преди време също падна от пиедестала си в класациите за популярност в арабските страни, след като се омъжи.
„Достатъчно е Туба само да се мерне в някой филм и ние го купуваме. Тя вече е търговска марка. Телевизиите знаят, че който покаже филм с нея, ще спечели" - беше казал за нея един от директорите на голяма тв компания.

Кая каза, че е много щастлива да бъде смятана за „номер едно" „от толкова много хора в Близкия изток".

Тя допълни, че иска да посети Дубай и арабските страни и дори би обмислила участие в техни проекти, ако получи предложение.

Берен Саат (от ляво) е най-скъпо платената турска актриса
Берен Саат (от ляво) е най-скъпо платената турска актриса
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ива Софиянска и Антон Божков празнуват 10 години брак
Мария Бакалова празнува 27-мия си рожден ден
След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния
Кейт Хъдсън публикува снимки по бикини (Снимки)
Истината за двойнствения живот на Филип Трифонов

Напишете дума/думи за търсене